CHP'li Ordu Belediye Başkanı'ndan ağaç katlimı

Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, Gezi parkı eylemlerine Ordu'da katılarak 'Doğa katliamına izin vermeyeceğiz' şeklinde açıklama yapmasından 2 hafta sonra Ordu Sahili Gezi ve Dinlenme parkı projesi kapsamında 50 yıllık ağaçları kestirdi.

CHP'li Ordu Belediye Başkanı'ndan ağaç katlimı
CHP'li Ordu Belediye Başkanı'ndan ağaç katlimı
GİRİŞ 17.06.2013 14:27 GÜNCELLEME 17.06.2013 14:27
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Ordu Belediyesi tarafından sahile kurulacak olan çay bahçeleri için ağaçlar kesilmeye başlandı. Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, Taksim'de yapılan eylemler için 'Doğa katliamı bizleri derinden üzmüştür. Yüreğimiz Taksim'de' şeklinde açıklamada bulunmuştu. Ağaçların yerine Kafeterya yapılarak özelleştirilecek.

Ordu Belediyesi tarafından geçtiğimiz hafta başlatılan Kıyı Plaj ve Park Projesi kapsamında sahile kafeteryalar, oturma bankları, güneşlenmek için platformlar, soyunma kabinleri, tuvaletler, spor aletlerinin olacağı bir alan bulunacak.

Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun tarafından 'Ağaçları koruyacağız' diye başlanan projenin henüz başında ağaç kesilerek kafeteryalar için yer açıldı.

Ağaçlar önce iş makinesi yardımı ile yerinden sökülürken, ardından ise ağaç motoru ile parçalara ayrılarak kamyonlara yüklenip yakılmak için götürüldü.

Proje kapsamında kesilen ağaç sayısının artması beklenirken, 'Ordu'da kökünden sökülüp parçalanan ağaçların İstanbul Taksim'deki ağaçlar kadar değeri yok mu?' sorunu akıllara getirdi.

İstanbul Gezi Parkı'ndaki ağaçların sökülüp başka yere taşınmasından sonra yapılan eylemlere tam destek veren Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, kıyı düzenlemesi ile ilgili düzenlediği bir toplantıda sahildeki hiçbir ağacın kesilmeyeceği sözünü vermişti.

1 Haziran günü Ordu'da yapılan Gezi parkı eylemine katılan Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, "Diren Gezi Parkı. İstanbul Gezi parkında yapılan doğa katliamı bizleri derinden üzmüştür. Tüm Orduluları bekliyorum. Yüreğimiz Taksimde. Bizde Ordu'dan destek veriyoruz." dedi.

KAYNAK: ORDUNETHABER.COM
YORUMLAR 6
  • mehmet doğan 10 yıl önce Şikayet Et
    bunlar ağaç değil ülke katilidir.. hiç bir zaman yaptıkları söylediklerini tutmaz siz buna yalancı mı dersiniz çapulcu mu dersiniz üçkağıtçı mı dersiniz.gerici mi dersiniz akılsız mı dersiniz artık o size kalmış.
    Cevapla
  • Ahmet Gül 10 yıl önce Şikayet Et
    ne ağacı ya, gezinin ağaçla ilgisi yoktu ki !. Bu gibi olaylarda CHPnin yalanda, ayyukası çıktı .
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 10 yıl önce Şikayet Et
    CHP NERDESİN. CHP Nerdesin Senin çevre duyarlığına ne oldu.GEZİ ÇADIRCILARI NERDESİNİZ.HEM BURASI DENİZ KENARI ÇADIR'DA OLURMU OLUR.AMA Siz buralara gelemezsiniz.Çünki Belediye başkanı CHP'Lİ.Siz değilmisiniz Bakırköy'deki ağaç katliamını görm eyip taksime çıkan körler.DAHASI GÖRMEK İSTEDİKLERİNİZİ GÖRÜRSÜNÜZ İSTEMEDİKLERİNİZİ GHÖRMEZSİNİZ.SİZ TAM ANLAMIYLA.İKİ YÜZLÜSÜNÜZ.
    Cevapla
  • Zekeriya B 10 yıl önce Şikayet Et
    Iste CHP mantigi.... Ama suclu olanlar bu zihniyete oy veren ordulu kardeslerim. Karadenizli zeki olur da sizi bu adam nasil kandirdi. Bakin agac katiliamina karsi destek vere bir CHP li nasil agaclari katlediyor ayni eskiden istnabulda oldugu gibi.
    Cevapla
  • mehmet ziya burta 10 yıl önce Şikayet Et
    NERDESİNİZ. Çevreciler nerdesiniz..?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı