Üniversiteliden polisi duygulandıran mesaj

Gezi Parkı odaklı eylemlere katılan bir üniversite öğrencisinin Adana Emniyet Müdürlüğüne gönderdiği elektronik postadaki ifadeler Adana Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nü harekete geçirdi.

Üniversiteliden polisi duygulandıran mesaj
Üniversiteliden polisi duygulandıran mesaj
GİRİŞ 26.06.2013 18:52 GÜNCELLEME 26.06.2013 18:52
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Gezi Parkı odaklı eylemlere katılan bir üniversite öğrencisinin Adana Emniyet Müdürlüğüne gönderdiği elektronik postada sağduyu ve sabırlı davranışlarından dolayı polise teşekkür ettiği, bunun üzerine irtibata geçilen öğrenciyle 4 arkadaşının Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne ziyarette bulunduğu öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, üniversite öğrencisi Ahmet Emre, Adana Emniyet Müdürlüğünün kurumsal iletişim adresine gönderdiği elektronik postada, katıldığı eylemler sırasında polisin sağduyulu ve sabırlı davranarak müdahale öncesinde göstericileri defalarca uyardığını belirtti.

Polisin, topluluğun aralarında kötü niyetli kişilerin olabileceğini anons ettikten sonra müdahalede bulunduğunu aktaran Emre, gönderdiği iletide bugünden sonra da eylemlere katılacağını fakat sokağa daha farklı duygularla çıkacağını ifade etti.

Bunun üzerine polis, üniversite öğrencisi Ahmet Emre ile irtibata geçti. Emre, polisle görüşmesinde aralarında üniversite öğrencisi, müzisyen ve iş adamının da bulunduğu 4 arkadaşıyla Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünü ziyaret etmek istediğini bildirdi.

Kısa sürede Ahmet Emre ile arkadaşlarına Emniyet Müdürlüğünden davet geldi. Çevik Kuvvet Şube Müdürü Mehmet Karabörk, şubeyi ziyaret eden Emre ve arkadaşlarına çalışmaları hakkında bilgi verdi; misafirler de polislerle sohbet etti.

Yaklaşık 2 saat süren ziyaret sonrası misafir grup ve polisler birbirlerine çiçek verdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • TurQuaZ 10 yıl önce Şikayet Et
    kimse kusura bakmasın da. hiç inandırıcı değil. hem severim hem döverim mantığı. polise şirin görünmek, aslında sen de bizdensin mesajları. her zamanki film.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AB'nin derdi Doğu Akdeniz - Gazete manşetleri
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler