Fethullah Gülen'e tehdidin arkasından TKP çıktı

Facebook ve Twitter'dan Fethullah Gülen'in ABD'de yaşadığı yerin önünde eylem çağrısı yapan Armağan Yılmaz, Türkiye Komünist Partisi üyesi çıktı. Yılmaz'ın birçok mesajı tehdit ve hakaret içeriyor.

Fethullah Gülen'e tehdidin arkasından TKP çıktı
Fethullah Gülen'e tehdidin arkasından TKP çıktı
GİRİŞ 11.07.2013 08:00 GÜNCELLEME 11.07.2013 13:15
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Türkiye'deki Gezi Parkı eylemlerini bahane ederek Fethullah Gülen'inn Amerika'da kaldığı yerin önünde eylem çağrısı yapan Armağan Yılmaz'ın Türkiye Komünist Partisi (TKP) üyesi olduğu ortaya çıktı. "Yılanın kapısına dayanıyoruz" sloganıyla protestoyu organize eden Yılmaz'ın Yalova'da TKP adına faaliyetlerde bulunduğu belirlendi.

DAVETE TEHDİTLE CEVAP

Marjinal sol grupların Gezi protestolarını istismar ettikleri gibi Yılmaz ve kendisi gibi düşünen bir grubun Pennsylvania'da da benzer şiddet içeren çirkin görüntülerin yaşanmasından kaygı duyuluyor. Gezi Parkı eylemlerinin bir benzerinin de Amerika'da yapılacağının gündeme gelmesi üzerine Herkul.org'dan yapılan açıklamada "Hazreti Mevlana'nın yolundan yürüyoruz.Kapımız ve bağrımız herkese açıktır. Her türlü çay ikramımız mevcuttur. Hakaret etmemek şartıyla düşünce ve düşünceyi ifade özgürlüğü bizimde her zaman desteklediğimiz bir haktır. Kanunların çizdiği çerçevede ve gerekiyorsa resmi yetkililerden izinle herkes bu hakkı kullanabilir" denildi. Ancak Gülen tarafının iyi niyetli çıkışına TKP'li Armağan Yılmaz tehditle cevap verdi.

Yılmaz, "Bizim hiç çay içmeye niyetimiz yok. Kendileri beni ve arkadaşlarımı iyi tanıyorlar. Ama bizi şimdiye kadar hep hafife aldılar" diye tehdit dolu ifadeler kullandı. ABD'nin Orlando şehrinde bir reklam prodüksiyon şirketi sahibi olan Armağan Yılmaz (33) , "Fethullah Gülen'in evinin önünde buluşuyoruz" diye Facebook'ta sayfa açtı. Amerika'daki TGB üyelerinin de destek verdiği Yılmaz, Facebook ve Twitter üzerinden yoğun kampanya yürütüyor.

Twitter mesajlarında hakarete varan ve şiddet içeren mesajlar dikkat çekiyor. Twitter'dan atılan bu mesajların çok büyük bir bölümünün Türkiye'den, bir kısmının Avrupa'dan çok az bir bölümününde Amerika'dan atıldığı görüldü.

Yılmaz eyleme, geçtiğimiz yıl hakkında çıkan kitap nedeniyle ABD'de olay olan eski FBI çalışanı ve muhbir Sibel Edmonds, ABD'deki Gülen okullarına muhalefeti ile bilinen May Addi ve bazı akademisyenlerin katılacağını belirtti.

‘Bir numaralı düşman ABD'

Armağan Yılmaz'ın, turknorthamerica.com sitesinde yazdığı yazılarında Amerikan karşıtlığı dikkat çekiyor. Yılmaz'ın ölüm vurgusu yaptığı bir yazısında ise "Biz vatanseverlerin hep dilindedir ÖLÜM. Vatan için canımızı feda etmek belki de bizlere su içmek, nefes almak kadar kolay gelir cümle içinde. Hasan Tahsinler'in, Kubilaylar'ın, Deniz Gezmişler'in yoludur aslında telaffuz ettiğimiz. Bağımsızlık için, bizden sonrakilerin rahatı için, Atatürk Türkiye'sinin devamı için ÖLMEK! Yolun sonudur yani ölmek " ifadeleri yer alıyor.

KAYNAK: BUGÜN
YORUMLAR 27
  • yorumcuu 10 yıl önce Şikayet Et
    HEPSİNİN ARKASINDA CHP VAR TÜM ATEİSTLER TOPLANMIŞ CHP DE DESTEKLEMİŞTİR. tek kelime ile CHP CHP chp CHP chp CHP Yılanın başı
    Cevapla
  • yorumcuu 10 yıl önce Şikayet Et
    GÜLEN CEMEATI FIRSAT BULSA AKP Yİ DEVİRİP KENDİ PARTİSİNİ KURACAKTI ŞIMARMIŞTI. AKTİS SEN i kurdular sıra PARTİ kurmaya gelmişti yani ŞIMARMIŞLARDI siyasetle dini cemaat olmayı karıştırmışlar kibir guruntuya kapılmışlardı ALLAH ın bir uyarısı mı bilemem ama cemaat aşırıya gitmeye başlamıştı
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    BUNLAR KE-MAL BEYİN ANLINDAN ÖPTÜYÜ ÇOÇUKLAR DEYİLMİ. hoşgörü sevgi birlik beraberlik müçadelesi veren bir sevgi adamına yapılan lar zulumdür .. elbet allah bunların oyunlarını sahiplerinin oyunlarını ümmete gösterecektir.. gül verene taşlamak ançak cahillere yakışandır..
    Cevapla
  • ismailşahin 10 yıl önce Şikayet Et
    nur dülgere. hocaefendi bunlara çapulcu demeyin demesine ramen bunların kendisini hedef seçmesi çok manidar.Acaba AKP parmağımı var bu işte.aklınca dersmi veriyor.
    Cevapla
  • makine muh. 10 yıl önce Şikayet Et
    Kaset zoru ile.... Kaset zoru ile indirilmiş Baykal çin rusya iran gibi ülkelerin büyümesiyle yeni başkanını dibine kadar kullanmak istiyor işleri zorlaştırıyorla yoksa Türkiyedeki SOL oynak gerçek Solla alakası yok derin devlet solu trdeki demokrat sol değil azda olsa Demokrat sol lideri öleli baya öldü:DÜn Abd ile hertürlü işbirliğ içinde olanalr bugun Doğudan nemalanmaya çalışmak istiyor ama bunları kullnıyorlar Doğalgaz vs yararlanmak için bunu her iki kesimde biliyor Sol özellikle lideri şuan ülke menfeatçisi değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?