Mısıroğlu: Bu imanın küfürle mücadelesidir

Osmanlı hayranı tarihçi Kadir Mısırlıoğlu dün akşam katıldığı programda İslam coğrafyası ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. Mısırlıoğlu, Mısır ve Gezi Provokasyonu ile ilgili olarak "Bu imanın küfürle mücadelesidir, perde arkasında yerli işbirlikçiler vardır" dedi.

GİRİŞ 13.07.2013 16:52 GÜNCELLEME 13.07.2013 17:23
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

A Haber'de yayınlanan Mehmet Ali Önel Yönetimindeki Deşifre Programı dün akşam tarihçi yazar Kadir Mısıroğlu'nu konuk etti.

"İslam coğrafyasında yıllardır neden kan ve gözyaşı dinmek bilmiyor?" sorusuna yanıt arandığı programda Kadir Mısırlıoğlu çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Mısıroğlu, "Ne Osmanlı İslam Dünyası'nda istilacı olmuştur ne de Araplar Osmanlıya ihanet etmiştir. İngiliz ve Yahudilerin oyununa gelmişlerdir. Dün yaşanan ne ise bugün de yaşanan odur" dedi.

"UĞUR MUMCU'YU İSRAİL GİZLİ SERVİSİ MOSSAD ÖLDÜRDÜ"

Gezi Provakasyonu'nun perde arkasında Koç Grubu ve İsrail olduğunu ileri süren Mısıroğlu, 24 Ocak 1993 tarihinde suikaste kurban giden Gazeteci Yazar Uğur Mumcu'nun da İsrail Gizli Servisi Mossad tarafından öldürüldüğünü, devletin de bunu açıklamaya cesaret edemediğini, belirtti...

Türkiye'de geçmişte olan hadiselerin bugün aşama aşama İslam Dünyası'nda gerçekleştiğine dikkat çeken Mısıroğlu, "Türkiye'de 1926'tan 1938'e kadar 20 bin cami yıkıldı. Ezanı Türkçe okumayana ceza veren devir bir daha geri gelmeyecektir. Ancak bizimkiler din karşıtı tavırları devam ettirmek istiyorlar" şeklinde konuştu..

YORUMLAR 14
  • mustafa mersin 10 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet Coskun' a - 2. Ustad'in kafasindaki fese takmissin. Ustad' in cok guzel bir aciklamasi var. Kemalist olmadigimi belirtmek icin kafama tabela takacak halim yok ya fes takiyorum. der. Fesin yunan sapkasi oldugu basli basina bir sacmaliktir. Bir kere fes kelimesinin Latince anlamini bile soyleyemeden kalkip bunu hangi aklinizla uyduruyorsunuz. Fes Fas' in Fes sehrinden ismini almistir. Fes sehri Yunan mitolojisinde bir Yunan sehri degildir zavalli insan. Hatta ayni sehir hala dunya haritasindan da bulabilecegin uzere varligini devam ettirmektedir. Osmanli Feslerini Fas'tan alir. Osmanli kulturu dinimiz uzerine oldugu icin basi acik erkek ayiplanmaktadir. Padisah bile sadrazaminin karsisina basini ortmeden cikmaz. Sariga alternatif gibi kullanilir. Sarikla arasindaki fark sarigin kenarlarina bez cevrelenir. Fesin alninin acik olmasi hasebiyle rahat namaz kilindigindan Fesi tercih etmislerdir. İslev aynidir. Sen Frenk' in sapkasiyla ugrasamazsin cunku derdin fes degil
    Cevapla
  • mustafa mersin 10 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet Çoşkun denilen zevat' a.... Mehmet Coskun bu adam diye hitap ettigin insan Kurtulus Savasini itibarsizlastirmiyor. Kimin neyin ne kadar hakki varsa onu veriyor. Canakkale destani dedigmiz savas icin neresi destan diyor. Derken icini dolduruyor. 500 yil tek bir valiyle yonettigimiz Yunan' dan taa Sakarya' lara kadar kacirmislar ordumuzu o cok ovulen komutanciklar diyor. Yunan keferesine karsi 250 bin kisi cephede 150 bin kisi sihhiyelerde sehit olmus. Ben 400 bin sehit vermisim neresi destan diyor. Birileri magaralarda omzundaki rutbelerle icki partisi verirken benim 13-14 yasindaki dedelerim kuffara karsi koyuyor. Bir destansa bu halkin destani ama Allahu Teala' nin buyuk yardimi. 400 bin kisi canini vermis. Adam Avusturya' dan gelmis karamiza ayak basiyor. Yunan' i denize dokmusuz. Madem Yunan' i denize doktuk hemen arkasinda Balkan harbinde binlerce Yunanli nasil peyda oldu? Sirp Sindigi savasinda 4 bin kisi 40 bin kisiyi bozguna ugratmisiz asil destan bu diyor. Neresi yanlis?
    Cevapla
  • mustafa mersin 10 yıl önce Şikayet Et
    İbrahim' e ;. İbrahim eline hangi harf geldiyse tusuna basmissin. Nerede Osmanli' da oldurulmesi gereken sehzdelerin karilari karar veriyormus? Osmanli sizin agziniza yakismayacak kadar mubarek insanlar tarafindan yonetildi. Osmanli tarihini bilmeden iskembenden ne gelirse sacmissin ortaliga. Osmanli padisahlari evet hanimlarini baska vilayetlerden getirirlerdi. Ve bu kadinlarin hemen hemen hepsi babasi, abisi akrabasi olmayanlardi. Bunun nedeni ise kimse taht-i Osmanli' ya ortaklik talep etmesin diyeydi. Gelen hanimlarda musluman olup Harem denilen yerlede dini egitimden gecerlerdi. Osmanli' da kardes-akraba katlini ilk Osman bey uygulamistir. Eger yapsaymis askerlerin hepsi cihaddan ayrilip Osmanli' yi zor durumda birakacaklarmis. Osmanli' da Seyh'ul İslam' dan cevaz alinip kardes katli yapilirdi. Seyh' ul Islam kadin olmadigi gibi dolayisiyla senin dedigin gibi Osmanli padisahlarininda hanimlari degildi. Sen kimsin, hangi bilginle Osmanli' ya laf edersin?
    Cevapla
  • ibrahim 10 yıl önce Şikayet Et
    osmanlıyı düşünün eşleri rum veya ermeni . hangi şehzdenin boğdurulacağına anaları karar veriyor.niçin neymiş devletin parcalanmaması için töbe haşa yüçe ALLAH padişahlara özel çanilik hakkımı verdi sevgili peygamberimiz krallık tasladımı nasıl hayat sürdü . padişahların çoğu katledildi eceli ile ölen az müslümanlık nerde din nerde vahabilikte öyle birşey resmen kafir insanları aldata bilirsiniz fakat yüçe ALLAH bunun hesabını sorar.bu şahıs gibi saplantılarının esiri olmuş gözlerini kör etmiş yaşı kemale ermiş biri için söylenecek söz yok .atatürküde ağzına alma sevmeye bilirsin çahilliğini belli etme
    Cevapla
  • mehmet coşkun 10 yıl önce Şikayet Et
    bana saldıracagınıza . acında biraz tarihi arastırın fes kimin kisvesiymiş asıl siz ihanet içindesiniz cumhuriyete ihanet içindesiniz bu adamın cumhuriyet hakkındaki görüşlerini kurtulus savasını nasıl öitibarsızlastırma cabalarını ben cok okudum sizde okuyunda o at gözlüklerinizi atın...bizden olsunda ne olursa olsun...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak