Nejat İşler'in de katıldığı sıradışı Gezi eylemi

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, Gezi eylemlerine destek ve gösterilerdeki ölümleri protesto etmek amacıyla düzenlenen 'Gümüşlük Direnipduru' eylemine aralarında oyuncu Nejat İşler'in de bulunduğu yaklaşık bin 200 kişi katıldı.

Nejat İşler'in de katıldığı sıradışı Gezi eylemi
Nejat İşler'in de katıldığı sıradışı Gezi eylemi
GİRİŞ 14.07.2013 10:20 GÜNCELLEME 14.07.2013 10:20
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

ÜÇ BİN YILLIK ADA İLE KARAYA BAĞLANDILAR

Gümüşlük sahiline 300 metre uzaklıktaki üzerinde üç bin yıllık tarihi kalıntıların bulunduğu ve kazıların devam ettiği Tavşan Adası'na yürüyerek geçen tatilciler ellerinde pankartlarla denizin içerisinde renkli görüntüler oluşturdu.

Tiyatro sanatçısı Nejat İşler ile yaklaşık bin 200 kişinin katıldığı eylemde 200 kişi denizden 1000 kişi karadan el ele tutundu. Sık sık `Heryer Taksim Her Yer Direniş' atan eylemcilerin `Gümüşlük Direnipduru' `Napıpdurun Durupdurum' yazılı dövizler dikkat çekti.

YORUMLAR 3
  • oku yorum 10 yıl önce Şikayet Et
    Kendilerini rezil etmeye doyamıyorlar:). nejetciğim bi el atta karşı adaya geçiverim şöle serin serin! Vallahi şekerim eyleminde bodrumda olanı güzel. Akşamda rakı sofrasında hükümeti yıkıp tayyibi sallandırdık mı tamamdır ayol!! Canlarım benim! Sevsinler sizin, aha o girdiğiniz su kadar sığ olan, eylemci kafalarınızı...
    Cevapla
  • Abdullah Köleş 10 yıl önce Şikayet Et
    DURun orda. Sakın yukarı çıkmayın.. Kullanılıp işi bitenleri bodruma atıyorlar.
    Cevapla
  • BİLGİN AKREP 10 yıl önce Şikayet Et
    RAHAT BU KADAR MI BATAR?. türkiyemde 700 tl alıp allah'ına şükredip vatanına bayrağına toprağına bağlı yüreği iman dolu milyonlar varken yediği önünde yemediği arkasında bu tuzu kuru zümrenin yaptıkları artık ağır gelmeye başladı.bir gün sabırlar tükenecek taş üsyünde taş omuz üstünde baş kalmayacak yazık olacak...!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı