Ulusal Kanal yetkilileri ifade verdi

Ulusal Kanal hakkında, Gezi olaylarında halkı kin ve galeyana teşvik suçlamasıyla açılan soruşturma kapsamında kanalın sorumluları talimatla ifade verdi.

Ulusal Kanal yetkilileri ifade verdi
Ulusal Kanal yetkilileri ifade verdi
GİRİŞ 17.07.2013 12:37 GÜNCELLEME 17.07.2013 12:37
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Hatay'da bir vatandaşın şikayeti üzerine başlatıldığı belirtilen soruşturma kapsamında kanalın sorumlu müdürü Naci Eriş'in İstanbul Adalet Sarayı'nda ifadesi alındı. İfade öncesinde bir grup adliye önünde eylem yaptı. CHP milletvekillerinin de yer aldığı grup çeşitli dövizler taşıdı ve sloganlar attı. Konuşmalarda hükümete tepki gösterildi.

Kanalın sorumlu müdürü Naci Eriş, "Ulusal Kanal'ın 1.5 aydır halk hareketi yayınlarıyla Türkiye'nin gündemine oturmuş bu eylemleri yayınlayan bir kaç kanaldan birisi olmuştur. Bu yayınlarımızın ardından önce RTÜK cezaları gelmiş. 570 bin lirayı bulan ceza verilmiştir kanalımıza." dedi.

Hatay'da bir vatandaşın şikayeti üzerine soruşturma başlatıldığını ifade eden Eriş, "Birazdan ifademizi vereceğiz. Ulusal Kanal'ın bir kez daha susturulamayacağını tekrar edeceğiz." diye konuştu.

Medya üzerinde her zaman baskı olduğunu ileri süren CHP Milletvekili Melda Onur, "Ama son 10 yılda baskının ötesinde medya artık kimi yerde satın alınarak kimi yerde suç ortağı yapılarak kimi zaman tehdit edilerek baş belası halinden çıkarılmaya çalışılıyor. İktidar medyayı baş belası olarak gördü." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 1
  • Sahlanis 10 yıl önce Şikayet Et
    ülkeye zarar veren bu hain kanallar derhal kapatılması lazım. sinsice iş çeviriyorlar, böyle özgürlük olamaz. ülkeye zarar veren bu hain kanallar derhal kapatılması lazım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas ve İslami Cihad'dan Filistinlilere tüyleri diken diken eden İsrail çağrısı!
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar