Şehit ve gazi ailelerine iftar

İstanbul Emniyet Müdürlüğü şehit ve gazi aileleri için Adile Sultan Sarayın'da iftar daveti verdi

Şehit ve gazi ailelerine iftar
Şehit ve gazi ailelerine iftar
GİRİŞ 23.07.2013 23:28 GÜNCELLEME 23.07.2013 23:28

İftar davetine İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar ile iftar davetinin sponsoru İş adamı Mübariz Gurbanoğlu'nun yanı sıra şehit ve gazi yakınları katıldı. Hüseyin Çapkın davetin ardından yaptığı konşmada "Biz çok büyük bir teşkilatız. Sizler bizim birer parçamızsınız. Her an hepimiz kol kola, el eleyiz. Hepimizin kapıları her zaman hepinize açık. Her an bir dayanışma içerisindeyiz" dedi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından iş adamı Mübariz Mansimov Gurbanoğlu'nun sponsorluğunda düzenlenen iftar programına 550 şehit ve gazi yakını katıldı. İftar öncesinde İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul İl Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın şehit ailelerinin masalarını tek tek gezerek şehit ve gazi aileleriyle tokalaşarak hoşgeldiniz dedi.

Davete katılan eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, Hüseyin Avni Mutlu, Hüseyin Çapkın ve işadamı Mübariz Gurbanoğlu aynı masada bir süre sohbet ettikten sonra iftarı da birlikte yaptılar. İftar yemeğinin ardından Beykoz İlçe Müftüsü Hüseyin Demirtaş'ın iftar duası yaptırdı. Daha sonra kürsüye çıkan Hüseyin Çapkın, yaptığı konuşmada "Sayın bakanım, valim, değerli iş adamı Mübariz bey, şehitlerimizin eşleri, çocukları, anneleri, babaları hepiniz hoş geldiniz. Biz çok büyük bir teşkilatız. Sizler bizim birer parçamızsınız. Her an hepimiz kol kola, el eleyiz. Hepimizin kapıları her zaman hepinize açık. Her an bir dayanışma içerisindeyiz. Şehitlerimiz ölü değil bizle birlikte yaşıyorlar ve sizlerde bu büyük teşkilatın bizlerin bir parçasısınız. Hepimizin kapıları her an hepinize açık. Bundan önceki gibi bundan sonrada sık sık bir araya geleceğiz. Ayrıca bizim ve siz şehit ailelerini her daim yanında olan değerli iş damı Mübariz beyede çok teşekkür ediyorum" dedi. Hüseyin Çapkın, ayrıca her zaman kendilerinin ve şehit ailelerininyanında olan iş adamı Mübariz Gurbanoğlu'na da teşekkür etti. Çapkın, iftarasponsor olan Gurbanoğlu'na plaket verdi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!