Türk jetlerinden Suriye sınırında keşif uçuşu

Türkiye-Suriye sınırında bulunan Resulayn kasabasında PYD ile muhalif Nusra Cephesi ve Gureba El Şam birlikleri arasında yine alevlenen çatışmalar üzerine Diyarbakır'dan havalanan F-16 savaş uçakları, keşif uçuşu yaptı.

Türk jetlerinden Suriye sınırında keşif uçuşu
Türk jetlerinden Suriye sınırında keşif uçuşu
GİRİŞ 25.07.2013 19:48 GÜNCELLEME 25.07.2013 20:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Türkiye sınırına sıfır noktada bulunan Resulayn kasabasında PYD ile muhalif Nusra Cephesi ve Gureba El Şam birlikleri arasında tekrar başlayan çatışmalar üzerine Diyarbakır 2. Hava Kuvvet Komutanlığından havalanan 2 F-16 savaş uçağı, sınır hattında keşif uçuşu yaptı.

Çatışmalarda sınırı aşan kurşunlar Ceylanpınar ilçesinde bulunan 2 vatandaşın ölümüne 3 vatandaşın ise yaralanmasına sebep olmuştu. Bunun üzerine çatışmaların yaşandığı Ceylanpınar-Resulayn sınır hattında F-16 savaş uçakları keşif uçuşu yapmaya devam ediyor. Vur emriyle havalanan savaş uçakları, yaklaşık 1 saat süren keşfin ardından üslerine geri döndü.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • vedat 10 yıl önce Şikayet Et
    aman dikkat düşürürler. bu güne kadar ne yapıldı hec uçağımız dşürüldü ne yapıldı hec vataşdaşlarımız öldürüldü ne yapıldı hec olmadı korktuk natogan pariyot füze istedik acizmi düşdük bukadar suriye ye karşı
    Cevapla
  • yilmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    Demesinlerki sinirda tur atmiyoruz. Rutine bagladik zaten :)Baska bir ise yaramiyor ucaklarimiz anca kesif yapar..Ha bu arada dikkat edin düsürmesinler ucagimizi ha kesif yapicam diye.Malum suriye bu büyük devlet.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!