Gelibolu'dan iç acıtan manzara

Çanakkale Gelibolu'daki yangında yanan alanların havadan fotoğrafları yemyeşil görüntünün küle çevrildiğini gözler önüne serdi.

Gelibolu'dan iç acıtan manzara
Gelibolu'dan iç acıtan manzara
GİRİŞ 30.07.2013 15:10 GÜNCELLEME 30.07.2013 21:19
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Çanakkale Gelibolu'daki çıkan orman yangınında yaklaşık 100 hektar ormanlık alan kül olurken, havadan çekilen fotoğraflarda yeşil görüntünün küle çevrildiği gözler önüne serildi. Çanakkale'de Pazar günü başlayıp 12 saat sonra kontrol altına alınabilen orman yangınından geriye kalan acı tablo havadan görüntülendi.

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesi Ilgardere köyünde pazar günü başlayan yangın, pazartesi gecesi kontrol altına alınmıştı.Yaklaşık 100 hektar ormanlık alanda etkili olan yangında alevlerin söndürülmesinin ardından soğutma çalışmaları devam ediyor. Soğutma çalışmalarının bir hafta boyunca devam etmesi bekleniyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • mehmet 10 yıl önce Şikayet Et
    .... Nedir bu at gözlükleriniz, yanan hepimizin çiğeri doğu-batı-gezi eylemcisi ne alaka. Birbirimize laf atacağımıza ormanlarımıza hep birlikte sahip çıkalım. Birbirinize laf sokunca ne oluyor en büyük vatansever siz mi oluyorsunuz? Vatana hizmet etmiş mi oluyorsunuz? Vatanseverlik ve vatana hizmet böyle birbirimize laf yetiştirmekle olmaz.
    Cevapla
  • Gürhan 10 yıl önce Şikayet Et
    Müteahhitlere gün doğdu. Nasıl acarkent boğaz sırtlarına kondu. Burayı da bir şekilde almak için acaba mı!!!
    Cevapla
  • davut11 10 yıl önce Şikayet Et
    gerçekten acıdı. bu ülkenin her yeri bizim doğudaki yangında batıdaki yangında içimizi acıtıyor ama insanında aklına gelmiyor değil neden hep batıdaki ormanlar yanıyor???
    Cevapla
  • alat asim 10 yıl önce Şikayet Et
    GEZİ PARKÇILARI ÇOK ÜZÜLMÜŞ (MÜDÜR?). Hiçbirşey duymadım. Bari bi Molotof atsalardı.
    Cevapla
  • özcan 06 10 yıl önce Şikayet Et
    içiniz mi acıdı gerçekten. gönül isterdi ki tuncelideki yangınlar da içinizi acıtsaydı. batıda yangın olunca bilmem kaç helikopter kaç arazöz çevre illerden itfaiye vb. diyorsunuz. doğudaki illerinizde yakılınca da haber değeri bile olmuyor. ta ki kendi sönene kadar. ya da birkaç köylü söndürene kadar. doğrusunu istersenizbatı için bu yanlışlardan dolayı üzülemiyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı