Havayaolu şirketlerinden bayram için ek sefer

Bazı havayolu şirketleri, Ramazan Bayramı öncesinde artan yolcu talebini karşılamak için ek seferler düzenleyecek.

Havayaolu şirketlerinden bayram için ek sefer
Havayaolu şirketlerinden bayram için ek sefer
GİRİŞ 31.07.2013 11:25 GÜNCELLEME 31.07.2013 11:25

Buna göre, Türk Hava Yolları (THY), 7 Ağustos arife gününden itibaren Ramazan Bayramı boyunca yaşanabilecek yoğunluğu 61 ek seferle çözmeyi planlıyor.

Bu doğrultuda, İstanbul çıkışlı Adana'ya 2, İzmir'e 2, Antalya'ya 12 ve Trabzon'a 3, Bodrum'dan Atatürk Havalimanı'na 20 ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na 3 ek sefer düzenleyecek THY, Dalaman'dan Atatürk Havalimanı'na 17, Sabiha Gökçen Havalimanı'na da 2 ek uçuş gerçekleştirecek.

Pegasus'tan tek yönlü 123 ek sefer

Dünyada 72 noktaya uçan Pegasus Havayolları da 2-12 Ağustos tarihlerinde dış hat, iç hat ile Kıbrıs olmak üzere toplamda 123 ek sefer düzenleyecek. İç hat ile Kıbrıs'a 80 ek sefer planlayan Pegasus, dış hatta da 43 ek seferle yolcularına hizmet edecek.

Onur Air'dan yapılan açıklamada ise Ramazan Bayramı süresince en yoğun talebin İzmir, Antalya, Bodrum, Dalaman ile Kıbrıs hatlarından geldiği belirtildi.

Açıklamada, "Onur Air olarak bayram dönemindeki yoğun talebi karşılamak için sefer yaptığımız uçak tiplerini büyüterek filomuzda yer alan geniş gövdeli uçakları kullanacağız'' denildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri