Kapıkule'de yolcu girişiyle rekor kırıldı

Kapıkule Gümrüğünde giriş çıkışlarda yapılan yeni uygulamalar ile tüm zamanların rekoru kırılarak, 24 saatlik süre içerisinde toplam 7 bin 433 yolcu aracının yurda girişi yapıldı.

Kapıkule'de yolcu girişiyle rekor kırıldı
Kapıkule'de yolcu girişiyle rekor kırıldı
GİRİŞ 01.08.2013 19:40 GÜNCELLEME 01.08.2013 19:40
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Kapıkule Gümrük sahasında 24 saatlik süre içersinde toplam 7 bin 433 yolcu aracının yurda girişi yapılarak, bir günde en fazla sayıda yolcu aracının yurda giriş işlemi yapıldığı belirtildi. Daha önce bu rekor, 2009 yılının Temmuz ayında toplam 7 bin 251 aracın yurda girişine aitti.
İkinci rekor ise en yoğun günlerde en kısa bekleme süresinde işlem yapma rekoru kırıldı. 7 bin 433 adet gibi rekor sayıda aracın işlemi yapılırken bu araçların ortalama gümrük sahasında işlem bekleme süresi 47 dakika oldu. Bu alanda da en yoğun günde en kısa zamanda işlem yapma rekoru da kırıldı.

Yoğun giriş çıkışların yapıldığı Kapıkule'de daha önceki yıllarda yoğunluktan dolayı olan şikayetlerin bu yıl yapılmadığı bildirildi.

Genelde Kapıkule'den yurda giriş yapan gurbetçilerin, sılaya kavuşmanın mutluluğu içerisinde genelde bir sıkıntı yaşamadan gümrük işlemlerini tamamlayarak yurda giriş yaptıkları belirtildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • EROL AKBULUT 10 yıl önce Şikayet Et
    Personellerini tebrik etmek lazım. Çalışan personeli ödülledirmek gerek 31.07.2013 tarihinde sultanbeyli vergi dairesinde o sürede vergimi yatırmakta zorlandım. Sultanbeyli vergi dairesinin bu kadar hantal olduğunu başkaları söylese inanmazdım
    Cevapla
  • mehmet safa 10 yıl önce Şikayet Et
    Baştaki Adam. Trakya gümrük müdürü sayın Müslüm YALÇIN'ın özverili çalışmaları meyvelerini vermektedir. Gönülden tebrik ederim.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!