Yaşar Nuri'den Cübbeli'ye 'seviyesiz' küfür!

Yaşar Nuri Öztürk'ten Cubbeli Ahmet Hoca'ya ağza alınmayacak küfür. Öztürk, katıldığı bir televizyon programında kendisi için "Namaz kılıp kılmadığını bilmiyoruz." diyen Cübbeli Ahmet Hoca hakkında sert konuştu.

GİRİŞ 02.08.2013 09:18 GÜNCELLEME 02.08.2013 10:10
Bu Habere 82 Yorum Yapılmış

Halk TV'de Ayşe Sucu'nun konuğu olan Yaşar Nuri Öztürk'ün sözleri Cübbeli Ahmet Hoca ve sevenlerini oldukça kızdıracağa benziyor. Babasının dizinin dibinde üç yaşında Kur'an'ı öğendiğini söyleyen eski ilahiyatçı Yaşar Nuri Öztürk,  9 yaşında hafız olduğunu belirtti. "Ben Emevi namazı kılmam. Ben Muhammedi Kur'an-ı namaz kılıyorum ve hatimle" diyen Öztürk, canlı yayında hedefindeki Cübbeli Ahmet Hoca için böyle konuştu:

"Bre insafsız Allahsız ve namussuz. 3'ü birden altını çizerek. Ben namazlarımı noter huzurunda tespit ettirip kayıt altına aldırıp da görüntülerini sana mı gönderecektim. Ey şunun bunun çocuğu. Bunlar Anadolu çocuğu değil."

YORUMLAR 82
  • Karlı Zigana Dağları 10 yıl önce Şikayet Et
    insanlara hakaret etmekle . kendini gündemde tutmaya çalışan çaresiz adam.
    Cevapla
  • Kenan Şahin 10 yıl önce Şikayet Et
    Her İnsan Kendi Kalitesiyle Yaşar!.... Övseydin şaşardım...
    Cevapla
  • ALPER ÖNALAN 10 yıl önce Şikayet Et
    BİR ÇIPLAK UYARICI HEZEYANI. Yaşar Nuri Hoca kendinisini MEHDİ olarak görüyordu.Bir çok konuşmasında da kendisine atfen ve işareten bunu belirtiyordu.Mehdinin alametlerini sayarken kendinden bahsettği çok açıktı.Bu kadar aklına güvenir sünneti bi tarafa bırakırsan Allah ta seni bi kenara bırakır.İyice gözden düştü vesselam.
    Cevapla
  • Sinan Egeli 10 yıl önce Şikayet Et
    Yürüüüüüüüü Taş arabası...!. Yaşar Nuri Öztürk, Zekeriya Beyaz Asrımızın İslamiyeti yanlış aktarmaya çalışan din bezirganlarıdır... İslamiyeti Bozamayacak, değiştiremeyeceksiniz.... ALLAH size izin vermez sosyete hocaları...
    Cevapla
  • Kadir ARSLAN 10 yıl önce Şikayet Et
    HATA CÜBBELİDE... Hata, Cübbeli Ahmet Hoca' da çirkefe taş attığı zaman üzerine sıçrayacağını bilmeliydi. Yaşar Nuri ise tam, ama tam ,kendine yakışır bir uslüb kullanmış. Yaşar Nuri' ye o tarz konuşmak yakışır. Anlayan anladı..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor