Doktora insanlık dışı dayak kamerada!

Hasta yakınları tarafından saldırıya uğrayan Kadın Doğum Uzmanı Soner P.'nin dövülme anı, güvenlik kameralarına yansıdı.

GİRİŞ 14.08.2013 17:32 GÜNCELLEME 14.08.2013 17:52
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde doğum sonrası bir kadının hayatını kaybetmesi sebebiyle hasta yakınları tarafından darp edilen Kadın Doğum Uzmanı Soner P.'nin hayati tehlikeyi atlattığı ancak tedbir için müşahade altında tutulduğu belirtildi.

Yüksekova Cumhuriyet Savcılığı, dün başlattığı soruşturmadga, ölen Güllü Bülbül'ün ön otopsi raporunun ardından tam otopsi yapılması talimatı verdi. Komalık edilecek kadar dövülen kadın doktoru Soner P.'nin ise hayati tehlikeyi atlattığı, halen müşahade altında tutulduğu belirtildi.

SALDIRI OLAYI KAMERADA

Hasta yakınları tarafından saldırıya uğrayan Kadın Doğum Uzmanı Soner P.'nin dövülme anı, güvenlik kameralarına yansıdı. Yaşanan olay, ilk başlarda güvenlik kamerasının açısının dışında gelişiyor. Kadınlar ve çocuklar içeride yaşanan arbededen korkup kaçıyor. O esnada hasta yakınlarına yenileri ekleniyor ve doktoru darp etmeye devam ediliyor. Ellerinden kurtulan doktor Soner P., yarı çıplak bir şekilde dışarı kaçıyor. Hasta yakınları yine peşinden koşarak saldırıya devam ediyor. Doktorun peşinden yaklaşık 50 kişinin koştuğu, kameralara yansıdı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • Abdullah emir 10 yıl önce Şikayet Et
    islamı yaşamak yetmez islami düşünmek de gerek.... rumcu arkadaşlar duruma olayı yeri inceleme ve değerlendirme timi olarak hemen el koymuş ve tahkikat sonrası kesin ve hususi beyanatlarını sıralamaya başlamışlar. yahu arkadaşlar olayın sadece görüntüleri medyada paylaşılmış iken ve savcılık tarafından soruşturma başlatıldı diye haberin içeriğinde vurgu olduğu halde nasıl bir kanaate varıp da tenkit ve tahkire başvuruyorsunuz... müslüman şahıs zanla hareket etmemeli dostlar... bir durum apaçık ortaya çıkana çıkana kadar tavır edinilmemeli kardeşler...kendimiz olmayanı,bizim gibi konuşmayanı bizden farklı düşüneni aşağıladığımız ve azarladığımız sürece ülkenin doğulusu ile batılısını ümmetin zengini ile fakirini ve insanın siyahı ile beyazını bir araya getiremeyiz???...
    Cevapla
  • Turhan MARAN 10 yıl önce Şikayet Et
    Ne diyeyim bilemiyorum.. Ama diyeceğim... Ölen bir anne var, önce ona rahmet diliyorum.. Gelelim dayak mevzusuna.. Lafım oradaki bu dayak atanların zihniyetlerine... Ulan terbiyesizler, ulan sürü ve şiddet kültüründen başka bir nasibi olmayan varlıklar.. Kendi işinize en ufak gelmeyen bir şey olsa, bozuk para gibi adam öldürürsünüz, bir metre toprak için onlarca kişinin gözünün yaşına bakmadan kıyarsınız, çoluğun-çocuğun gözünüzde ahırdaki mal kadar değeri yoktur, akraba falan da tanımazsınız... Amma,, iş TC'nin okutup, yetiştirip, size hizmet etsin diye gönderdiği memuru döverek öldürmeye gelince sizin için bir annenin hayatı bir anda kutsallaşır öyle mi !!!! Sizin gibiler değil mi, karnında bebeğiyle annesini tekmeleyerek öldürmeye çalışıp, sonrada hastanede olay çıkartıp doktorun elini kıran... Allah size layığınız neyse onu versin, hem bu dünyada, hem öteki dünyada...
    Cevapla
  • abdullah birisi 10 yıl önce Şikayet Et
    yakın zamanda,. güneydoğu'da -en başta hakkari,şırnak,siirt,mardin'in ilçeleri,van ve batman diyarbakır ve urfa gibi iller- bırakın doktoru hiçbir kalifiye,eğitimli beyin kalmayacak.barış oldu ya.elinde silahı ile "bedel ödemiş" gerilla kardeşlerimiz! de geldikten sonra tadından yenmez.pkk'nin koca bir halka 30 yılda öğrettiği şey, "elinde silah varsa güçlüsün" dür.hele hükümet masaya oturdu ya,buralarda tek konuştukları şey "olmayan bir halkı apo var etti,yarattı" dır.memleket bitmiştir.gözün aydın kemalizm.nur torpu gibi senden daha vahşi "kürt" bir evladın doğdu.kutlu olmasın.
    Cevapla
  • abdullah birisi 10 yıl önce Şikayet Et
    canlarım benim.. aslanlar gibi 30 yıl boyunca o kadar savaş.koca bir halkı politize et.sonuç? sıfır var elde sıfır. Batman'da çalışan ,Batman'lı bir hekim olarak naçizane teklifim Hakkari gibi yerlere yeterince veteriner ataması yapması.ne işi var orada doktorun.batmanın'da en az yarısı(ki benim çalıştığım yerin en az % 80'i) doktoru değil,veterineri hak ediyor.hayvanlara ve veteriner arkadaşlara hakaret olmasın.ama düşünün Özdal ÜÇER gibi birini nasıl bir insan doktoru muayene etsin? Bir sözümde size sayın haber7 ciler.yorumların yayınlamsı için belli bir kriter olması gerekiyor mu? yeter yorumlarımı sansürlediğiniz.
    Cevapla
  • murat ateş 10 yıl önce Şikayet Et
    doktor bey çok cesur.. hakkaride kadın doğum uzmanı olarak çalışmak zaten başlı başına tehlike , helede erkek doktor olunca zaten intahar etmeye gitmiş gibi birşey olmuş doktor beyinki. neyse doktor beye geçmiş olsun. ama doktor gerçekten çok cesaretliymiş. hakkaride kadın doğum uzmanı olmak hemde erkek olarak. valla iyi cesaret.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri