Kanadoğlu'nun dosyası sırra kadem bastı

Ergenekon soruşturması kapsamında 2009 yılının son aylarında evi aranan, 2010'da şüpheli sıfatıyla ifade veren Sabih Kanadoğlu'nun dosyası sırra kadem bastı.

Kanadoğlu'nun dosyası sırra kadem bastı
Kanadoğlu'nun dosyası sırra kadem bastı
GİRİŞ 14.08.2013 17:43 GÜNCELLEME 14.08.2013 17:43
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Lütfi Kaplan'ın haberi

Yalçın Küçük, Kemal Alemdaroğlu ve Tuncer Kılınç ile aynı soruşturma dalgasında yer alan Kanadoğlu için özel yetkili İstanbul Cumhuriyet savcıları 'örgüte yardım etme' ve 'adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs' suçlamasında bulundu. Olay yerinin Ankara olması nedeniyle de yetkisizlik kararı vererek dosyayı Ankara'ya göndermişti. Ankara Başsavcılığı ise Kanadoğlu dosyasıyla Ergenekon soruşturması arasında fiili ve hukuki bağlantı olduğunu belirterek, dosyayı yeniden İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na göndermişti. Ergenekon davasında karar çıktığı halde Kanadoğlu hakkındaki dosya gizemini koruyor.

 

KAYNAK: STAR GAZETE
YORUMLAR 3
  • hursit dilaver 10 yıl önce Şikayet Et
    dayanışma. dayanışma
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 10 yıl önce Şikayet Et
    KENDİ HALLETMİŞTİR İŞİ.. Herkesin dosyası yerinde ise onunlkininde yerinde olması lazım.Yoksa okuz pokus'mu yaptı.367 de yaptığı gibi.
    Cevapla
  • cengiz sağcan 10 yıl önce Şikayet Et
    cenolg. Umarım,ülkemizde gücünü ,akıldan,mantıktan,bilgiden almayıp,darbecilerden alan bu baş zararlının dosyası bulunur ve hakettiği cezası verilir...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail, İran'a karşılık verme kararı aldı
Uzmanlar Haber7'ye açıkladı! AK Parti'de önce bu değişmeli