Türk hackerlardan Mursi'ye destek saldırısı!

Mısır'ın farklı bölgelerinde toplanan darbe karşıtlarına, Sisi'nin talimatıyla dün gerçekleştirilen katliama tepki gösteren Türk hacker grubu Ayyıldız Tim, bu ülkenin çok sayıda devlet kurumuna erişimi engelledi.

Türk hackerlardan Mursi'ye destek saldırısı!
Türk hackerlardan Mursi'ye destek saldırısı!
GİRİŞ 15.08.2013 13:55 GÜNCELLEME 15.08.2013 14:24
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Ayyıldız Tim, ilk etapta, Mısır Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesine erişim engellendiğini duyurdu. Yaklaşık 3-4 saat erişimin engellediği site, çalışmaların ardından erişime açıldı.

Devletin diğer sitelerine saldırı gerçekleştiren Türk siber korsanlar, www.eepc.gov.eg (Mısır İhracatı Geliştirme Merkezi), www.momp.gov.eg (Mısır Arap Cumhuriyeti Askeri Üretim Bakanlığı), www.tpegypt.gov.eg (Mısır Uluslararası Ticaret Noktası) ve www.moinfo.gov.eg adlı internet sitelerine erişimi engelledi.

Aralarında Mısır Haber Ajansı'nın da bulunduğu bazı özel sitelere de saldıran Türk hackerlar, bu sitelerin ana sayfasına Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin resminin yanı sıra, Türk bayrağı ve Atatürk resimlerini yerleştirdi. Resimlerin ortasında ise "Ayyıldız Tim yanınızda. Muhammed Mursi'ye özgürlük. Sisi, Mursi'ye dokunursan seni Tahrir Meydanı'na asarız. Ayyıldız Tim ve Türkiye Mursi'nin yanındadır. Haberleşme sistemleriniz elimizde. Ordunuzu başınıza yıkacağız." şeklinde ifadeler yer aldı.

Mehter Marşı çalınarak açılan siteler, kısa bir süre sonra, otomatik olarak Ayyıldız Tim'in facebook sayfasına yönlendiriliyor.



KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 6
  • Ali Gürbüz 10 yıl önce Şikayet Et
    Gözlerinizden öpüyorum... Ay-yıldız Tim'de bulunan bütün kardeşlerimin tek tek gözlerinden öpüyorum. Allah yar ve yardımcınız oldun. Sağ olun var olun nur olun kardeşlerim...
    Cevapla
  • Rihat LASYU 10 yıl önce Şikayet Et
    küfür yazmışlar hoş durmamış. küfür dışında hepsi güzel daha vurucu olması için küfür kullanmaya gerek yok farklı şekilde de olabilir ...
    Cevapla
  • memedali karabekir 10 yıl önce Şikayet Et
    AYYILDIZ TİMİ SEVİYORUZ!!!!!!!!!. katliamcılara GÖZ AÇTIRMAYIN.
    Cevapla
  • acı konuşur 10 yıl önce Şikayet Et
    gururumuz. sizinle onur duyuyoruz.saldırın
    Cevapla
  • Mehmet AYDIN 10 yıl önce Şikayet Et
    atatürkle mursi mi ?. Kel alaka bir yanda atatürk diğer yanda mursi! hiç komik değil yani.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam görüntüleri yayınladı, İsrail karıştı! Netanyahu’nun evinin önüne yığıldılar
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!