PKK'nın gençlik yapılanmasına operasyon

İstanbul'da son bir ay içinde otobüslere, sivil araçlara ve marketlere yönelik, molotoflu saldırı düzenleyen PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H'a yönelik operasyon düzenlendi.

GİRİŞ 20.08.2013 09:05 GÜNCELLEME 20.08.2013 11:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince sabaha karşı düzenlenen operasyon kapsamında, Yurtsever ve Demokratik Gençliği'ne üye oldukları bildirilen 17 kişi gözaltına alındı.

ÇOK SAYIDA ÖRGÜT DÖKÜMANI ELE GEÇİRİLDİ

Özel harekat timlerinin de destek verdiği operasyon kapsamında yapılan aramalarda molotof yapımında kullanılan malzemeler ile çok sayıda örgüt dökümanı ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin, otobüslere Molotof atarken güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerinin bulunduğu öğrenildi. Şüpheliler, aralarında halk otobüslerinin de bulunduğu toplam 15 araç ve 4 markete Molotof atmakla suçlanıyor.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİLER

Özel Harekat Timleri, Okmeydanı Mahmut Paşa Mahallesinde bulunan bir apartmanın 5'inci katında ki dairenin kapısını koç başı ile kırarak içeri girdi. Evde arama yapan polis, molotoflu eylemlere katıldığı iddia edilen bir kişiyi gözaltına aldı. İstanbul'da birçok adrese yapılan baskınlarda, çok sayıda kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar Adli Tıp Kurumu'nda sağlık kontrolünden geçirildi.

OPERASYON GENİŞLEYECEK

Emniyet yetkilileri, Özellikle Şişli ve Beyoğlu bölgesinde yoğunlaşan operasyonun genişletilebileceğini bildirdi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • Hasan ATAOĞLU 10 yıl önce Şikayet Et
    İDAM ŞART. Bu ülkede vatan hainlerinin mutlaka asılması lazım.Yoksa ülkenin temizleneceği yok.Hangi konunları çıkarırsan çıkar bu pislikten kurtulamazsın.Devletin araçlarını yıkanların, toplum düzenini bozan araçlardaki yolcuları yakanların cezası idamdır.Sese kulak ver hükümet yoksa toplumsal olayların önüne geçemezsiniz mutlaka idam cezası çıkmalıdır.Avrupanın kanunlarıyla bu ülkeyi yönetemezsin burası ortadoğu görüyorsun Suriyedeki Mısırdaki canilerin yapmış olduğu katliamları.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?