Ordu Valisi korumalarını değiştirdi

Ordu Valisi Kenan Çiftçi, izin dönüşü korumalarını değiştirdi. Vali Konağı'ndaki korumaların yerine de sigara kullanmayan polis memurları görevlendirildi.

Ordu Valisi korumalarını değiştirdi
Ordu Valisi korumalarını değiştirdi
GİRİŞ 03.09.2013 15:36 GÜNCELLEME 03.09.2013 15:49
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Kütahya Valililiği'nden Valiler Kararnamesi ile geçen Mayıs ayında Ordu Valiliği görevine atanan Kenan Çiftçi, 15 Ağustos'ta 10 günlük izne ayrılarak memleketi Düzce'ye tatile gitti. Kendisinin izne ayrılmasıyla birlikte İl Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü'nün oluru ile Özel Kalem Müdürü Hasan Selvi de bilgilendirilerek korumaları da izne çıktı.

İZİNDEN DÖNDÜĞÜNDE GÖREMEDİ

Ancak Vali Çiftçi, 10 günlük iznini yarıda kesip bir hafta sonra Ordu'ya geri döndü. Çiftçi, geldiğinde korumalarını göremeyip izinde olduğunu öğrenince 4 korumasını da değiştirdi. Değiştirilen korumalar Koruma Şubesi'nde görevlendirildi.

KADIN POLİS KORUMA ŞOFÖRÜ

Vali Çiftçi, ayrıca geçen Temmuz ayında eşi Habibe Çiftçi'nin talebi üzerine Vali Konağı'ndaki 3 koruma polisini de değiştirdi. Emniyet Müdürlüğü Koruma Şubesi tarafından değiştirilen korumaların yerine konağa talep üzerine sigara içmeyen polisler gönderildi. Habibe Çiftçi'ye ayrıca kadın polis koruma şoförü de tahsis edildi.

YORUMLAR 11
  • Mert 6 yıl önce Şikayet Et
    sigarayi sebeb gösterip kendi güvendigi parelelci polisleri yanina alam amacli uyanik vali
    Cevapla
  • tolga ceyhan 10 yıl önce Şikayet Et
    geldiğinde görmedi diye mi acaba. başka bi sebebi vardır sigara gibi tatilini yarıda kesmiş ee korumalara haber verilmemiş mi korumlarda döner gelirlerdi haber verdilerde adamlar mı gelmedi kalem müdürü bilgilendirilmiş şubenin bilgisi varmış vali izinden erken döneceğinide koruma şubeye bilgi vermeliydi ozaman koruma şubeside personelini çağırırdı herhalde işin içinde iş var belli galiba sigara içenler varmış gibi içlerinde basit bir olaya bunu haber yapmaya bile değmez aslında
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. korumaları sıgara içmesini yanlış görüyorum her an tetikte olmaları gerekmekdedir . deyişiklik yapılması vali beyin takdiridir sonuçda valiye yapılacak saldırı o şehre yapılan saldırıdır zaafiyet olması çok yanlıştır...
    Cevapla
  • Nizâmülmülk 10 yıl önce Şikayet Et
    makamı hizmet için değil ego tatmini için kullananlardan hayır gelmez. içişleri bakanlığı valiyi görevden almalı
    Cevapla
  • FAZIL SAHIN 10 yıl önce Şikayet Et
    SAHIN. Vali Beyin bir bildigi vardir herhalde,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi