Cumhurbaşkanı Gül, Erdoğan'ı anlattı

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Usta'nın Hikayesi belgeselinde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Erdoğan'ı anlattı.

GİRİŞ 03.09.2013 23:43 GÜNCELLEME 04.09.2013 09:04
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Gül, Erdoğan ile 70'li yıllardan beri birlikte olduğunu,  AK Parti'nin kurulmasının çok kritik bir adım olduğunu,  çok önemli adımlar atıldığını çok kritik çalışmalar yaptıklarını, ilk gittikleri Kayseri'de büyük bir mitingle karşılaştıklarını, bu coşkunun çok daha büyüyerek devam ettiğini, seçim öncesi Erdoğan'ın adaylığının engellendiğini daha sonraki gelişmeler, Irak'la ilgili gelişmeler.

BANA NİYE ACELE EDİYORSUN DEDİ

-Başbakan ol dediğimde niye acele ediyorsun demişti. Ben bunun gecikmesinin doğru olmayacağını söyledim. Ondan sonra Türkiye'de çok önemli yapısal değişikler yaşandı.  Türkiye'nin ışığı çevresini aydınlatmaya başladı. Ekonomik, demokratik ve birçok alanda çok önemli değişimler oldu.

-Tayip Beyin başbakanlığı benim cumhurbaşkanlığı dönemim yine birlikte adımlar attık ve Türkiye'nin gelişmesi ve demokratikleşmesi alanında çok adımlar attık. Ailelerimiz de  birbirinin iyi dostudur. Kendisi çok kararlı ve cesur bir kişiliğe sahip, insanlarla çok sıcak ilişkiler kurar, aynı zamanda çok yufka yüreklidir. Kendisine sağlık sıhhat ve afiyet diliyorum. Kendisinin daha milletimize hizmetleri çok olacaktır.

AK PARTİ'NİN KURULUŞU

Başbakan Erdoğan da AK Parti'nin kuruluşun çok önemli olduğunu, öncesinde ve sonrasında Cumhurbaşkanı Gül ile kardeşlik hukukunun çok önemli olduğunu, kendisi ve Gül hakkında çok şeyler yazıldığını, bu ilişkiyi bozmadıkları için kahrolanlar var. Kendisene da sağlık sıhhat uzun ömürler diliyorum.

ABDULLAH GÜL VE ERDOĞAN PİŞTİ OLDU

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Usta'nın Hikayesi belgeselinde canlı yayın konuğu olan Başbakan Erdoğan'ın taktığı kravat'ın rengi ve deseni, daha önce Abdullah Gül'ün röportaj'ında taktığı kravatla tıpa tıp aynı olması dikkatlerden kaçmadı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 3
  • GÖLGE 10 yıl önce Şikayet Et
    SENİ BUNU İÇİN SEVİYORUZ. işte seni bunu için seviyoruz büyük lider sen bizdensin bizde senden ayrımız gayrımız yok biz hepimiz bir bütünüz
    Cevapla
  • Mustafa Kılınç 10 yıl önce Şikayet Et
    Yıllar sonra. Böyle bir başbakan,cumhur başkanı bulmuşuz alınları secdeli,ağızları dualı, gerçekten milletine hizmet aşkı olan bu iki liderin her zaman arkasındayız..
    Cevapla
  • selami Bey 10 yıl önce Şikayet Et
    öyle bir geçer zaman ki... Sayın Cumhurbaşkanımız çok yaşlanmış ya.. Allah ikisine de sağlık sıhhat afiyet versin...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı