Emniyet: Sitemize dış kaynaklı müdahale olmadı

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), internete dışarıdan herhangi bir müdahale olmadığını belirterek, veri merkezinin, taşınmasından dolayı kontrollü olarak erişime kapatıldığını bildirdi.

Emniyet: Sitemize dış kaynaklı müdahale olmadı
Emniyet: Sitemize dış kaynaklı müdahale olmadı
GİRİŞ 05.09.2013 21:15 GÜNCELLEME 05.09.2013 21:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bugün bazı medya organlarında, Emniyet Genel Müdürlüğü sitesine dışarıdan bir müdahale olduğu ve bu nedenle özellikle sınır kapılarında işlem yapılamadığına dair yer alan haberlere ilişkin yazılı açıklama yapıldı. Emniyet açıklamasında, "EGM resmi sitesi, veri merkezimizin taşınmasından dolayı kontrollü olarak erişime kapatılmıştır. Sitemize dış kaynaklı herhangi bir müdahale yaşanmamıştır. Sınır kapılarındaki işlemler, merkezden bağımsız yerel sunucular üzerinden de yürütülebildiğinden, hizmetlerin durması gibi bir durum söz konusu değildir." ifadeleri kullanıldı.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 1
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. müdahale yapılmaması veya teşebbüs etmemeleri çok mantıksızdır .. dışardan saldırı yok ise o zaman içerden saldırı oldu son zamanlarda gümrüklerde neler gececeği düşünüldüğünde saldırı olmamasının izanı mantık dışı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi
İsrail'i korku sardı! Yaptırımlar gelebilir - Gazete manşetleri