Asker ailelerine maaş müjdesi!

Eşi veya oğlu askerde olan muhtaç ailelere maaş müjdesi geldi. 2 aylık gecikmenin ardından hayata geçirilen asker aileleri ile ilgili düzenleme kapsamında başvuruda bulunan 17 bin aileye ilk ödeme yarın yapılacak.

Asker ailelerine maaş müjdesi!
Asker ailelerine maaş müjdesi!
GİRİŞ 09.09.2013 18:17 GÜNCELLEME 09.09.2013 18:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, eşi veya oğlu askerde olan muhtaç ailelere maaş müjdesi 2 aylık gecikmenin ardından hayata geçiyor.

Askerlik belgesi ile sosyal dayanışma ve yardımlaşma vakıflarına başvuran ailelere ödeme yapılması için çalışmalar tamamlandı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın yürüttüğü projeye 80 bin başvuru yapıldı. Gerekli incelemelerin ardından ilk etapta bu yardımı almaya hak kazanan 17 bin 221 aileye, 10 Eylül'de ödeme yapılacak.

Proje kapsamında başvurusu kabul edilen ailelere ödemeler PTT Kart ile yapılacak. Yardımlar geçtiğimiz Nisan ayı baz alınarak 6 ay üzerinden hesaplanacak. Başvurusu kabul edilen 17 bin aile tek seferde 1500 TL yardım alacak.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 1
  • yusuf sanli 10 yıl önce Şikayet Et
    Iste bu. 20 yasinda aliyorsun askere gencleri tam hayata atilacaklari sirada haydi askere para yok evliyse yandi ailesi var gucuyle gecinmeye calisiyor artik profesyonel askerlik baslasin herkes yaptigi isin hakkini vererek maaslarini alsin mesela almanyada askere gidenin calistigi isten ayrilmissa maasi fazlasiylan gelir sigortalari cift ödenir 3 cocuktan sonra askere zaten almazlar pahaliya geliyor diye
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Premier Lig ekibi gözünü kararttı! Galatasaray'a Barış Alper Yılmaz piyangosu
Türkiye'de bir ilk! TCG İstanbul göreve bir ay sonra göreve hazır...