Bu ilçede 4 kişiden 3'ünün aracı var

Nüfusu 40 bin 900 olan Burdur'un Bucak ilçesinde 4 kişiden 3'nün üzerinde araç kaydı bulunuyor.

Bu ilçede 4 kişiden 3'ünün aracı var
Bu ilçede 4 kişiden 3'ünün aracı var
GİRİŞ 12.09.2013 18:19 GÜNCELLEME 12.09.2013 18:32
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bucak İlçe Emniyet Müdürü Rahmi Öztürk, ilçede araç sayısının nüfus oranına göre çoğu il ve ilçe ortalamalarının üzerinde olduğunu belirtti. Öztürk, "Bucak'ta nüfus ortalamasında 4 kişiden 3'nün üzerinde araç kaydı bulunmaktadır. Trafik Tescil ve Denetleme Amirliği bünyesinde 29 bin 183 araç kaydı bulunmakta" dedi.

İlçede trafik düzenini ve güvenliğini sağlamak için trafik ekipleri ile diğer ekiplerin görev başında olduğunu, MOBESE kameraları ile 24 saat kontroller yapıldığını belirten Öztürk, "Bu denetimlerde öncelikli olarak kavşaklar, kaldırımlar, hatalı park, kask takmama, ışık ihlali emniyet kemeri takmama gibi tüm trafik kuralı ihlallerine gerekli cezai işlemler uygulanıyor" diye konuştu.

İlçe Emniyet Müdürü Rahmi Öztürk, trafik ekiplerince bu yıl içerisinde kask takmayan 700, sürücü belgesiz araç kullanan 137, muayenesi eksik olan 252, hatalı park eden 985 ve diğer suçlardan 591 kişi olmak üzere toplam 2 bin 665 araca ve kişiye işlem yapıldığını da sözlerine ekledi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • fatih uysal 10 yıl önce Şikayet Et
    15.5 . haberde hata var galiba ' BUCAK Burdurun İlçesi Yazılmış' 82 veya 15.5 (onbeş buçuk)bucak plakası olması lazım.ama belki burdur bucağa bağlı olabilir.saygılarımla
    Cevapla
  • Mustafa 10 yıl önce Şikayet Et
    Sivas.... Sivas Nüfusu 318 000 --Araç sayısı 120 000 mahalleler dahi şehrin hiçbir noktasında boş kaldırım yok araba dolu evinde çamaşır makinesi yok kapıda arabası var.
    Cevapla
  • OSMR15 10 yıl önce Şikayet Et
    ÇALIŞKAN İNSANLARIN MEMLEKETİ. ilçemiz çalışkanlığı ve girişimciliği ile bölgede bilinen bir ilçedir. ayrıca 15 plakalı araçların yaynın da bir hayli de 07 plakalı araç sahibi hemşehrilerimiz vardır.
    Cevapla
  • ali küley 10 yıl önce Şikayet Et
    hanımların ehliyet oranını da söyleseymiş keşke :). ilçemizde hanımların ehliyet oranı da epey fazladır. üzerlerine araçlar bulunur. bizim evde 1 traktör bir otomobil bir motorsiklet bulunuyor. çoğu evde bunlardan en az 2 tanesi kesin var 3. ve 4. araçlar da olabilir. çinli bir firma bucakta motor satışına şaşırıp ilçemize gelmişti :)
    Cevapla
  • Turgut İşleyen 10 yıl önce Şikayet Et
    indirim vardır.. Vergi ve kasko primleri bu ilçede düşük olabilir. Araç sahipleri Başka illerde yaşıyor ama kaydı bu ilçede olan araçlar olabilir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü