Özel harekattan şafak operasyonu

İstanbul'da sabahın ilk saatlerinde uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon gerçekleştirildi.

Özel harekattan şafak operasyonu
Özel harekattan şafak operasyonu
GİRİŞ 13.09.2013 08:02 GÜNCELLEME 13.09.2013 08:40
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sultangazi Zübeydehanım Mahallesi'nde daha önceden belirlenen adreslere operasyon düzenledi.

Mahalledeki çeşitli adreslerde arama yapan polise, Özel Harekat ekipleri ile helikopter de destek verdi. Operasyon sonucu gözaltılar alınanlar oldu. Polis ekiplerinin adreslerde ki aramaları sona erdi.

YORUMLAR 3
  • aydın temel 10 yıl önce Şikayet Et
    CEZALARIN AZ OLMASI BU ÇABALARI BOŞA ÇIKARIYOR.. özellikle üreten ve satanlara idamı aratacak cezalar uygulanmazsa böyle peynir ekmek gibi satma devam edecek.istanbulda oturan bir arkadaşım oturdukları yerde nerdeyse bakkaldan bile alınacak hale geldiğini söylemişti.şu Amerikan filmlerindeki ürkütücü hapishaneler gibi hapishaneler yapıp uyuşturucu,tecavüz vb.suçları işleyenleri 1-20 yıl tutun bakalım devam ediyor mu?
    Cevapla
  • şamil cihangir 10 yıl önce Şikayet Et
    POLİSİMİ SEVİYOR VE GÜVENİYORUM. Türk Polisi milletine çok büyük hizmetleri olmuştur ve olmaktadır. Huzur ve güven tesisinden çok başarılıdır.
    Cevapla
  • Ahmet Gül 10 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH kuvet versin ve korusun, emniyet güçlerimizi !. Emniyet güçlerimize güvenim çoktur ! Aynı ordumuz gibi, bu hükümet sayesinde marjinal kesimlerden arındırıldı ve temizlendi !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye ile üç ülke arasında tarihi anlaşma! 'Bu proje İsrail'in projesini kesiyor...'
AK Parti'de vekillere sosyal medya uyarısı: Daha hassas olun