Gazi'deki olaylar bu gece de devam etti

Gazi Mahallesi'nde bir grup, Hatay'da çatıdan düşerek hayatını kaybeden Ahmet Atakan'ın ölümünü protesto etmek için yola barikat kurup ateş yaktı.

Gazi'deki olaylar bu gece de devam etti
Gazi'deki olaylar bu gece de devam etti
GİRİŞ 16.09.2013 09:05 GÜNCELLEME 16.09.2013 09:05
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İzinsiz gösteride zaman zaman silah sesleri duyuldu. Grubun çevreye zarar vermesi üzerine polis müdahale etti. Polise molotof bombası, taş, cam şişe ve havai fişek atıldı.

Gazi Mahallesi'nde kalabalık bir grup akşam saatlerinde İsmet Paşa Caddesi'nde toplanarak burada slogan attı. Cadde üzerinde toplanan kalabalık grup, kaldırım taşlarını sökerek yolda barikat kurdu, çöp konteynırlarını ateşe verdi. İzinsiz gösteride zaman zaman silah sesleri duyuldu. Bunun üzerine polis ekipleri çelik yelek giyerek geniş güvenlik önlemleri aldı. İzinsiz gösteri düzenleyen grubun çevreye zarar vermesi ve polise taş atması üzerine, polis tazyikli su ve gaz sıkarak müdahale etti. Eylemcilerin polise molotof bombası, taş, cam şişe ve havai fişek attığı görüldü. Polisin müdahalesiyle grup üyeleri ara sokaklara kaçarak polise taş atmaya devam etti. Mahalledeki olaylar sürüyor.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 2
  • acı konuşur 10 yıl önce Şikayet Et
    o semt lanetlidir. öyle komşularım oldu ki bütün hepsi yuvamı yıkmaya çalıştılar.Ama allahın izniyle yapamadılar.Ramazan davulcusuna neden çalıyosun diye bağıran adam müsvetteleri oradalar.İnançlı birisiyseniz kesinlikle bu semtte oturmayın derim.
    Cevapla
  • Metehan Bozkurt 10 yıl önce Şikayet Et
    Emniyet Zaafiyeti. Emniyetten sorumlu kişiler daha sert olmalı. Boğaza 8 dakikalık mesafede bunlar bu cesareti nereden alıyor. Bölgeyi değersizleştirmeye kimsenin hakkı yok.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar