Sürücüler dikkat... Hatalı park gözetim altında

Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü, mobese kamera sistemi sayesinde usulsüz park eden araçların plakalarına cezai işlem uygulanacağını bildirdi.

Sürücüler dikkat... Hatalı park gözetim altında
Sürücüler dikkat... Hatalı park gözetim altında
GİRİŞ 17.09.2013 18:43 GÜNCELLEME 17.09.2013 18:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yerköy İlçe Emniyet Müdürü Erdal Tepe, araç sürücülerini trafik kurallara uymaları ve hatalı park yapmamaları konusunda uyardı.

Mobese kamera sistemi sayesinde asayiş yönünden olayların aydınlatılmasının daha kolay olduğunu kaydeden Tepe, "Bunun yanı sıra her cadde ve sokakta bulunan mobese sistemi sayesinde trafiği ihlal eden araçları tespit edeceğiz. Özellikle ana caddelerde trafik yoğunluğuna neden olan ikinci sıradaki veya park yasağına uymayan araçları tespit ederek fotoğraflarını çekeceğiz. Bu işlemler neticesinde, plakalar üzerinden yazılacak olan 77 TL park cezası plakanın kayıtlı olduğu kişinin güncel adresine posta yolu ile gönderilecektir.'' dedi.

Hatalı parklar yüzünden ulaşımda aksamalarında yaşandığını ifade eden Tepe, "Bazı araç sahiplerinin araçlarını uygunsuz, gelişi güzel park etmeleri yüzünden pek çok sıkıntılar yaşanıyor. Acil bir hastası olan kişi hastasını hastaneye yetiştirmek için aracına biniyor fakat başka bir araç yüzünden park ettiği yerden çıkamıyor. Böyle durumlarla sıklıkla karşılaşıyoruz. Sürücülerimizden araçlarını park ederken lütfen bu tür hususlara dikkat etmesini istiyoruz. Park yasağını ihlal eden ve yanlış yere park eden sürücülerimizin araçlarının plakasına 77 TL park cezası yazılacaktır. " diye konuştu.

YORUMLAR 1
  • Bygara 10 yıl önce Şikayet Et
    Sivas Trafik . Mobesayi boşverin sivas trafik denetleme şube müdürlüğünün tam karşısında yani istasyon caddesinde 24 saat trafik polislerinin karşısında sürücüler yaya geçidine park ediyorlar ve sevgili trafik polisi arkadaşlar buna hiç ceza yazmıyorlar umarım bunu ihbar kabul edip daha dikkatli davranır sivas trafik polis ekipleri saygılar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
5 ayda yüzde 200 zamlandı: İstanbul 'kanatsız' kaldı!
Küçükçekmece’de silahlı kuyumcu soyguncuyu etkisiz hale getirdi