Gazi'deki olaylar gece de devam etti

Gazi Mahallesi'nde bir grup, yola barikat kurup ateş yaktı. Eylemci grubun çevreye zarar vermesi üzerine polis gruba müdahale etti. Eylemcilerin polise molotof bombası, taş ve cam şişe attığı görüldü.

Gazi'deki olaylar gece de devam etti
Gazi'deki olaylar gece de devam etti
GİRİŞ 20.09.2013 03:39 GÜNCELLEME 20.09.2013 03:39
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Gazi Mahallesi'nde kalabalık bir grup dün akşam saatlerinde İsmet Paşa Caddesi'nde toplanarak slogan attı. Göstericiler kaldırım taşlarını sökerek yolda barikat kurdu. Grup daha sonra çöp konteynırlarını ateşe verdi. Göstericilerin çevreye zarar vermesi üzerine, polis gruba tazyikli su ve gaz sıkarak müdahale etti. Polisin müdahalesi sırasında eylemcilerin polise molotof bombası, taş, cam şişe attığı gözlendi. Grup üyeleri ara sokaklara kaçarak polise taş atmaya devam etti. Göstericiler gece yarısına doğru dağıldı.

YORUMLAR 4
  • Metehan Bozkurt 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu bölge çok büyük. Bu bölge İstanbul'da yerleşim olarak en kolay kontrol edilebilinecek bir bölge ama nedense bizim polise zor geliyor, ilginç gerçekten.
    Cevapla
  • Metehan Bozkurt 10 yıl önce Şikayet Et
    Polis sadece olay olunca gelirse kontrol edilemez.. Polis sadece olay olursa geliyor, normal zamanda herkesin kendi kanunu var. Polis bir defa sokakları gezip ne var ne yok, benim sorumlu olduğum bölgede diye bakmıyor. Polisinde işine geliyor, rahatça oturum bilgisayara takılmak varken neden uğraşsın, olay olursa geliyor iki gaz sıkıyor o kadar. Bu bölgede emniyet zaafiyeti var, kimseye dur sus yok.
    Cevapla
  • doğulu 10 yıl önce Şikayet Et
    çokmu zor bunların ele başlarını yakalamak ??. istihbaratımız çokmu kötü bunları oralara toplatan kimlerdir bunları neden yakalayamıyorlar.kendimi bildim bileli bu gazi olayları var mit bunların içine sızamıyormu acaba ?
    Cevapla
  • Ahmet Gül 10 yıl önce Şikayet Et
    Yaw bunları arkadan çembere alıp , neden tutuklamıyorsunuz ?. her seferinde ara sokaklarda kayboluyorlar !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!
CHP provokatöre para yağdırmış: Sadece reklam için 10 milyon lira