Gökçek'in emeklilikte yapmak istediği meslek

Bir dönem daha belediye başkanlığı yapıp emekli olmak istediğini söyleyen Melih Gökçek, emekliliğinde gazetecilik yapmak istediğini dile getirdi.

Gökçek'in emeklilikte yapmak istediği meslek
Gökçek'in emeklilikte yapmak istediği meslek
GİRİŞ 20.09.2013 12:17 GÜNCELLEME 20.09.2013 12:17

A Haber'de Sevilay Yükselir'in sunduğu %100 Siyaset Programı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i konuk etti. Atv Ankara Temsilcisi Mehmet Akarca, Radikal Gazetesi Ankara Haber Müdürü Ömer Şahin ve Türkiye Gazetesi Ankara Temsilcisi Nuri Elibol'un da konuk olduğu programda Gökçek, hem kişisel hayatı hem de siyasi geleceği ile ilgili soruları yanıtladı.

Gökçek Kürt kökenli olduğu yönündeki iddiaları da "Kürt olsam ne olur ki? Kürt olmak yanlış bir şey mi? Ben Türk'üm. Babam da Türk. Baba tarafımda Tatarlık anne tarafım ise Kosavalılık var. Ben Türklüğümden iftihar ederim, Allah beni böyle yaratmış. Ama ben kendimi bir Kürt'ten Türklüğüm dolayısıyla üstün görmem." sözleriyle cevapladı. Melih Gökçek, formunu ise dibek kahvesine borçlu olduğunu söyledi.

"BİR DÖNEM DAHA BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPIP EMEKLİ OLMAK İSTİYORUM. EMEKLİLĞİMDE GAZETECİLİK YAPMAK İSTİYORUM "

Allah bana ömür verirse, izin verirse, başbakanım beni uygun görürse, vatandaşım da bana oy verirse bir dönem daha belediye başkanlığı yapmak istiyorum. Son bir dönem daha. Ondan sonra da emekli olmak istiyorum. Ama kader ne gösterir? Tüzüğe göre de son dönemim bu. Ondan sonra siyaseti de bitirmek istiyorum. Gönlümden geçen bu. Ben köşeme oturayım emekliliğimi yaşayayım. Sizin gibi gazetecilik yapmak istiyorum.Benim ne milletvekili olmakta ne bakan olmakta ne gözüm var, ne isteğim var ne de talebim var. başbakanım beni bir daha aday gösterirse ben bu görevi yapmaya talibim. Ama o artık partimim sayın başbakanımın bileceği bir şey.

"KÜRT DEĞİLİM. BABA TARAFIMDA TATARLIK, ANNE TARAFIMDA KOSAVALILIK VAR"

(Aslen Kürt kökenli olduğu sorularına cevaben) Kürt olsam ne olur ki? Kürt olmak yanlış bir şey mi? Cenab-ı Allah bizi yaratırken Kürt Türk nasıl takdir ederse öyle doğuyoruz. Bizim terci,h etme hakkımız yok. Kürt olmak bir insan için eksi bir olay olamaz. Irklar bizim sadece bölgesel olarak birbirimizle kaynaşabilmemiz için önemlidir. Ben Türk'üm Babam Türk. Urfa Halfetili. Rivayet odur ki bizim ta geçmişimizde Tatarlık var. öyle derle. Padişahın ulaklığını yaparmış bizim sülalemiz. Anne tarafım, annem bir yaşındayken Kosava'yı terk edip Ankara'ya gelmişler. Annem de Kosava kökenli. Ben Türklüğümden iftihar ederim,Allah beni böyle yaratmış. Ama ben kendimi bir Kürt'ten Türklüğüm dolayısıyla üstün görmem.

"GÜNDE EN AZ 5 FİNCAN FINDIKLI DİBEK KAHVESİ İÇİYORUM"

Son 3-4 senedir beni kanser yaptılar, öldürmek için uğraşıyorlar. Her tarafta dedikodular. Hiçbir şeyim yok. Kendime bakıyorum. Zayıflıyor diyorlar ya. Benim devamlı yaptığım şey. Bunun ağlıklı olduğuna ve zayıflattığına da inanıyorum. Ben günde 5 fincan fındıklı Dibek Kahvesi içiyorum. Urfa Dibek Kahvesi. Artık dibek satışlarında mutlaka oynama olur. Özellikle son zamanda verdiğim kilolara bu neden oluyor. Bir de aldığım şeker ilaçlarından bir tanesi de zayıflamama neden oluyor. Bu ikisi üst üste gelince insan böyle fit oluyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Rezalet! 23 Nisan kutlaması adı altında yapılan etkinlik pes dedirtti
Şili Meclisi'nde skandal! Türkiye'den sert tepki: Yok hükmünde!