Bozdağ'a saldıran kişiye memleketinde dayak

Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde 24. Uluslararası Hacıbektaş-ı Veli'yi Anma Törenleri'nde Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'a yumruk atan Hüseyin Satı, memleketi Pazarcık'ta bir kişi tarafından darp edildi.

Bozdağ'a saldıran kişiye memleketinde dayak
Bozdağ'a saldıran kişiye memleketinde dayak
GİRİŞ 25.09.2013 13:39 GÜNCELLEME 25.09.2013 14:17
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Olay, geçtiğimiz pazar günü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana geldi. Hazır giyim mağazasında çalışan Yusuf Hayto (39), iş çıkışı Cumhuriyet Meydanı üzerinde Pazarcık Merkez Polis Karakolu'na imza vermeye giden Hüseyin Satı ile karşılaştı. Satı'ya, neden böyle bir olaya karıştığını soran Hayto, Satı'nın hakaret içeren tahrik edici sözler sarf ettiğini öne sürerek kavga etti. Kavganın ardından karakolluk olan Hayto ve Satı birbirinden şikâyetçi oldu.

"BU BENİM MESELEM" DEYİNCE DAYANAMADIM

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'a yumruk attığı için Satı'dan utandığını söyleyen Hayto, olayı şöyle anlattı: "Mağazada çalışıyorum. Akşam iş yerinden çıktıktan sonra Hüseyin Satı'yla karşılaştım. 'Hüseyin' dedim. Zaten o da beni tanıyormuş. Ben de kendini sonradan tanıdım. Merhabalaştık. ‘Neden böyle bir şey yaptın?' dedim. ‘Neden, bizim Pazarcık ilçemizi tüm Türkiye'ye kötü gösteriyorsun?' dedim. O da, ‘bu benim meselem' diyince, biraz da beni tahrik edici ağaza alınmayacak kelime konuşunca ben de dayanamadım, kendimi kaybettim."

"DEVLETİMİZE EL KALKMAZ"

"Devletimize el kalkmaz." diyen Hayto, "Ben ilçemize şehitlik anıtı yaptırdım. Kaymakamlık ve emniyetimizle hep birlikte bayrağımızı diktik. Dikerken de altına Pazarcık'taki şehitlerimizin ismini yazdık. Alevi şehidimiz var, Sünni şehidimiz var, Kürt şehidimiz var, Türk şehidimiz var." ifadelerini kullandı.

Hayto, Hüseyin Satı'nın saldırısı yüzünden 30 bin Pazarcıklı'nın imajının zedelendiğini, ilçe halkının bu durumdan büyük üzüntü duyduğunu vurguladı.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 16
  • Sözün ÖZÜ 10 yıl önce Şikayet Et
    İyi de, bakana sataşan adamın dışarıda işi ne?. Laçkalık yasalarda mı? yargıçlarda mı? sanırım her ikisinde... Yasalar ahlaksız ve haydutlardan yana. Etrafında birsürü koruma olan bakan bile darp edilebiliyor ve faili dışarıda geziyor...... Ne günlere kaldık. Ceza yasaları ciddi olmalı......
    Cevapla
  • Kombi Servisi 10 yıl önce Şikayet Et
    İSKENDER MELİKİ...!. Canım kardeşim seni anlıyorum..sancınıda anlıyorum ama işte o yüregin ve vijdanın özgür olsa hür düşünebilsen taraflı ve yanlı olmamayı ögrensen ortaya yazardın.. Begen begenme. seç yada seçme millet seçmiş ve o makama gelmiş bir kişiye toplumun gözünün önünde bir saldırı yapıyorsan sonuçlarına katlanırsın.. Adalet mekanizması Adaletli olsaydı eger o şahsiyet suç alır cezalandırılırdı... Adalet mekanizması yanlı olursa yine milletin seçtigi x partiden bir vekil o suçluyu alnından öpüp kol kanat geriyorsa ozaman sıkıntılar doğar... O saldırıyı yapan şahsiyet dua etmeli biri tarafından darp edilmiş... birileri tarafından linç de edilebilirdi.. ahhh ahhh vijdanımız ve yüregimiz özgür kalmdığı sürece hep bölük pörçük yanlısı olduklarımızın ve kulaktan duyduklarımızın esareti altında kalmaya MAHKUMUZ...
    Cevapla
  • Kombi Servisi 10 yıl önce Şikayet Et
    ŞAHSIM ADINA KONUŞUYORUM BENİM SEÇTİGİM VEKİLE YUMRUK ATAN O ONURSUZ KİŞİYİ DARP EDEN ŞAHSIN ELLERİNE SAĞLIK DİYORUM... . Milletin Vekiline atılmış yumruk o Vekili seçenlere atılmış yumruktur....Şiddete HAYIR diyoruz evet şiddete bende karşıyım ama Topluma malolmuş kişilere saldırı yapıldığında hele bu kişi bir Vekil ise önce bu vekile yapılan saldırı çok yanlış.. Vekile yapılan saldırıyı iyi birşeymiş gibi onaylayıp suçluyu koruyan, suçluyu kanatlarının altına alanlar ve bu milletin vekiline saldıran bu onursuz insanı korumak kadar ONURSUZLUKTUR...
    Cevapla
  • şamil cihangir 10 yıl önce Şikayet Et
    CHP li YARGI Akp lilerden İNTİKAM alıyor. Başbakan Yardımcısını Darp eden MÜPTEZELE YARGI CEZA VERMİYOR...Çünkü YARGI 90 YILDIR CHP lilerin KADROLAŞTIKLARI ÇÖREKLENDİKLERİ KURUMDUR
    Cevapla
  • erdal islam 10 yıl önce Şikayet Et
    kardeş. attığın dayağı yargıya atılmış varsayıyor ve seni alkışlıyorum,adam bakana yumruk atıyor diğeri alnından öpüyor yargı serbest bırakıyor amerika rusyada olsa bu hareket koruma bacağına omzuna oracıkta sıkar ikitane sonrada 20 yıl hapse gönderirler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu