Farklı yolu denediler yine de polise yakalandılar

Edirne'nin Keşan ilçesinde yakalanmamak için köy yolundan kaçmak isteyencler polise yakalandı. Durdurulan minibüste 22 kaçak, 3 kılavuz yakalandı.

Farklı yolu denediler yine de polise yakalandılar
Farklı yolu denediler yine de polise yakalandılar
GİRİŞ 25.09.2013 20:43 GÜNCELLEME 25.09.2013 20:43

Edinilen bilgiye göre, Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Destek Kıtaları Kavşağı'nda Çanakkale'nin Gelibolu ilçesi istikametinden Keşan istikametine giden Ali K. (43) yönetimindeki 34 UM 2220 plakalı minibüsü durdurdu. Minibüste yapılan aramada yasa dışı yollardan Yunanistan'a gitmek isteyen Suriye ve Irak uyruklu 22 kaçak yakalandı. Kaçaklara kılavuzluk yaptığı belirlenen şoför ile yanındaki Celal K. (46) ve Ali M. (32) gözaltına alındı. Minibüste ayrıca 2 adet şişme bot ve 4 kürek ele geçirildi.

Kılavuzların, Keşan Malkara Karayolu'nda son günlerde yapılan operasyonlardan haberdar oldukları için Malkara üzerinden Keşan'a bağlı Kadıköy yoluna girdikleri ve bu yoldan da Keşan-Gelibolu karayolu aracılığıyla, Edirne'nin Enez ilçesine giderek göçmenleri burada Meriç Nehri'nden Yunanistan'a geçirmek istediği öğrenildi.

Kaçaklar sınır dışı edilmek üzere Edirne Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi'ne gönderilirken, gözaltındaki 3 kişinin polisteki sorgusu sürüyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı
Başkent'te kazanan çıkmadı! İlk finalist Dolmabahçe'de belli olacak