Birand'ın Çevik Bir'e ettiği büyük oyun!

Ünlü gazeteci rahmetli Mehmet Ali Birand'ın eşi Cemre Birand, eşinin 28 Şubat yıllarında yaşadıklarını anlattı. Cemre Birand, "Çevik Bir'in orada olmasından memnunum. Çünkü bizim hayatımızı mahvettiler" dedi.

GİRİŞ 27.09.2013 00:16 GÜNCELLEME 27.09.2013 01:28
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Habertürk'te Balçiçek İlter'in sunduğu Söz Sende programına katılan Cemre Birand, eşi Mehmet Ali Birand'ı ve 28 Şubat günlerini anlattı. Özellikle 28 Şubat sürecinde yaşananların altını çizen Birand, Çevik Bir'in şu anda içeride olmasından memnun olduğunu dile getirdi.

"ÇEVİK BİR'İN İÇERİDE OLMASINDAN MEMNUNUM"

Cemre Birand şöyle konuştu:

Bugün Allah affetsin ama, Çevik Bir'in orda olmasından memnunum. Erol Özkasnak'ın da orada olmasından memnunum. Çünkü bizim hayatımızı mahvettiler. Karanlıklar içinde geçirttiler o dönemi bize. Tehditler, kıyametler, o karakışlarda telefonlar edip "hala mı 32. Gün var, kaldırın o adamı, ne işi var orda, gitsin..." gibi sözler söylendi.

BİRAND BİLEREK MİKROFONU AÇIK BIRAKTI

Cemre Birand, eşinin Çevik Bir'i 32. Gün'e çıkarmasına ilk başta tepki gösterdiğini belirtirken, o programdaki ilginç bir detayı da anlattı:

Mehmet Ali çıkardı sonra Çevik Bir'i programa. Çıkardı ama ne yaptı biliyor musunuz? O sırada Cumhurbaşkanı olmak istiyordu Çevik Bir. Çıkardı onu. Mikrofonu açık bıraktı. Maksatlı yaptı onu. "Mehmet Ali Bey ben iyi miydim?" diye soru sordu. O da çıktı tabi. Geldi evde kıkırdayarak güldü. Kıkırdayarak da anlattı. Ben halen "o adamı niye çıkarıyorsun" diye söyleniyordum. (stargazete.com)

YORUMLAR 1
  • necdet kızılırmak 10 yıl önce Şikayet Et
    "hala mı 32. Gün var, kaldırın o adamı, ne işi var orda, gitsin..." . Şimdi daha fena değilmi, kaç gazeteci muhalif olmaları nedeniyle işten atıldı !!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tasarruf edilecek emekliye verilecek - Gazete manşetleri
ABD'nin sır gibi sakladığı projesi 'C4ISRNET'