Tüm zamanların rekoru kırıldı!

Diyarbakır'da yapılan operasyonla ele geçirilen 23 ton esrar ile tüm zamanlar rekoru kırıldı.

Tüm zamanların rekoru kırıldı!
Tüm zamanların rekoru kırıldı!
GİRİŞ 02.10.2013 11:49 GÜNCELLEME 02.10.2013 16:54
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Diyarbakır'da düzenlenen narko-terör operasyonunda tek seferde 23 ton esrar maddesi ele geçirilerek büyük bir başarıya imza atıldı. Polisin düzenlediği jandarmanın da destek verdiği operasyon kapsamında 23 ton esrar ele geçirildi. Geçtiğimiz hafta da 10,5 ton esrar ele geçiren güvenlik güçleri böylece bir seferde ele geçirdikleri esrar miktarı bakımından tüm zamanlar rekorunu kırmış oldu.

Diyarbakır'da yürütülen narko terör soruşturması kapsamında, Lice'nin Bağlan köyü ve çevresine operasyon yapıldı. Geçtiğimiz hafta 10 ton 500 kilogram toz esrarının geçirildiği köye tekrar giden güvenlik güçleri, burada yaptığı aramalarda 23 ton esrar ele geçirdi. Operasyonun terör bölgesi olarak bilinen bölgede yapılması nedeniyle, helikopter desteği sağlandı. 24 timden oluşan güvenlik gücünden güvenlik çemberi oluşturulduktan sonra daha önceden tespit edilen bölgelerdeki esrar maddeleri alındı.

Operasyona Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri ile Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ekipleri katıldı. Operasyonlar kapsamında Bağlan köyünde bulunan 7 evde arama yapıldı. Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada ise ele geçirilen esrarın 19 tonunun toz 4 tonunun ise kubar olduğu belirtildi. Esrar maddesi kamyonlarla operasyonu yapan Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü'nün bahçesine getirildi. Esrarın piyasa değerinin yaklaşık 6 milyon TL olduğu öğrenildi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 7
  • orhan koksal 10 yıl önce Şikayet Et
    İsteyince oluyor demek ki. Terörün bitmesini niçin istemedikleri daha iyi anlaşıldı. Tabi her fırsatta adını hak, özgürlük maskesi altında terör kışkırtıcılığı yapanlarda kesinlikle bu işin içindeler. Doğu halkı bu terör ve uyuşturucu zorbalarının dayatmasından kurtulduğu gün Türkiyenin kurtluşudur. Bunlar rahat durmayacak her fırsatta ortalığı karıştırmaya devam edecekler, masum vatandaşları devletine karşı kışkırtacaklar.
    Cevapla
  • kemal özyurt 10 yıl önce Şikayet Et
    iyi de güzel de !!!!!!!!!!!!!. polisimizi askerimizi canı gönülden kutluyor başarılarının devamını temenni ediyoruz allah ayaklarına taş aldırmasın duamız bu.... GELELİM İKİNCİ KISIMA AYLARDIR KAMYONLAR DOLUSU ESRAR YAKALANIYOR DİYARBAKIRDA YADA FARKLI YERLERDE YAHU BUNUN Bİ SAHİBİ EKENİ DİKENİ YOKMU NEDEN TEŞHİR EDİLMİYOR NEDEN BİLİNMİYOR .......... ÖYLE olması gerekiyor ise eyvallah sorun yok ............
    Cevapla
  • Vatan Sever 10 yıl önce Şikayet Et
    Dükkan senin. Bunların hepsi danışıklı dövüş demeyeyimde danışıklı karate diyeyim. değişiklik olsun 20milyon liraya bu kadar çuval ediyor demekki
    Cevapla
  • nurettin gül 10 yıl önce Şikayet Et
    Can damarı kesiliyor... Bölge insanını cehalette mahkum edip para karşılığında iş yaptıranlara karşı hükumetin bu operasyonları çok önemli.Demek hep buralardan besleniyorlar.
    Cevapla
  • Cemal Cemal 10 yıl önce Şikayet Et
    OLMAZZZZ. Diyarbakırlı arkadaşlar,dostlar,kardeşler,müminler,İNSANLAR. Lütfen bu esrar işini yapmayın.İnsanları fıtratlarına aykırı zehirlemeyin.Rabbül alemiyn huzurunuza müsaade etmez.Bakın şerefinizle acınızdan ölün bu işi yapmayın.Yaww Diyarbakır denince eskiden terör son yıllarda esrar akla gelir oldu.Bu ne kötü hatırlanmadır.Ey Diyarbakırın Selahaddinin evlatları.Yapmayın bunu.Bu terörü biz niye çektik.Batılı kendini avrupalı zanneden ana adayları kürtajla evlat katili oldular da ondan.Kendi evladını öldürenlerin kalan evlatlarınıda başkaları öldürür.Bu Böyledir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz