O silahlar denizden çıkarıldı

Maltepe Gülsuyu Mahallesi'nde Hasan Ferit Gedik ile 9 kişinin vurulduğu olayla ilgili 3 kişi daha gözaltına alındı. Olaylarda kullanıldığı öne sürülen 3 silah ise dün denizden çıkarıldı.

GİRİŞ 02.10.2013 20:27 GÜNCELLEME 02.10.2013 21:06
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Gülsuyu'nda uyuşturucu çetelerine karşı düzenlenen yürüyüşte Hasan Ferit Gedik'in öldürülmesi ve 9 mahalle sakinin yaralanmasıyla ilgili Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmada, önceki gün 20 kişi gözaltına alınmıştı. Çalışmalarını dün de sürdüren polis, olayların elebaşısı olduğu iddia edilen G.K. ile E.Ç. ve E.K.'yı gözaltına aldı.

Gözaltına alınan şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda 1.5 kilo esrar bulundu. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen şüphelilerin sorgularında olayda kullanılan tabancaların Tuzla Sahili'ne atıldığı belirlendi. Organize Suçlarla Mücadele polisi, Deniz Şube Müdürlüğü ekipleriyle birlikte Tuzla Sahili'nde arama yaptı. Dalgıçların kullanıldığı arama çalışmalarında Gedik ile 9 ayrı şahısın vurulduğu olaylarda kullanıldığı iddia edilen 3 silah bulundu. Denizden çıkarılan silahlar incelenmek üzere Kriminal Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • fatih pınar 10 yıl önce Şikayet Et
    bu olayında altından . dhkpc çıkarsa şaşırmayacağım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası