Cenazedeki kaleşli insanlar korkuttu

Maltepe'de çıkan olaylar sırasında kurşunlanarak öldürülen Hasan Ferit Gedik'in cenazesi Gülsuyu Mahallesi'nden toprağa verilmek üzere Gazi Mahallesi'ne getirildi.

Cenazedeki kaleşli insanlar korkuttu
Cenazedeki kaleşli insanlar korkuttu
GİRİŞ 03.10.2013 18:49 GÜNCELLEME 03.10.2013 19:37
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Cenazeyi Gazi Mahallesi girişinde yüzlerce kişi karşıladı. Yüzleri maskeli 4 kişi ellerindeki uzun namlulu silahlarla havaya ateş etti.

Gülsuyu Mahallesi'de çıkan olaylarda kurşunlanarak öldürülen Hasan Ferit Gedik'in cenazesi Gazi Mahallesi'ne getirildi. Yüzlerce kişi yolu trafiğe kapattı. Göstericiler sık sık slogan attı. Cenaze aracının Gazi Mahallesi'ne girişi sırasında yüzleri maskeli 4 kişi ellerindeki biri kalaşnikof olmak üzere 3 pompalı tüfekle havaya ateş etti. İsmet Paşa Caddesi üzerinde yürüyen yüzlerce kişi, Hasan Teyfik Gedik'in cenazesini toprağa vermek için Gazi Mezarlığı'na götürdü. Polis Gazi Polis Merkezi çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı.

TOPRAĞA VERİLDİ

Maltepe'deki silahlı saldırıda hayatını kaybeden Hasan Ferit Gedik'in cenazesi toprağa verildi.

Gedik'in cenazesi, Gazi Mahallesi'nde cenaze aracından indirilerek, Gazi Mezarlığı'na kadar omuzlarda taşındı. Grup, bu sırada yasa dışı örgüt lehine slogan attı. Cenaze törenine katılanlardan bazılarının Gedik'in fotoğraflarını, kimilerinin ise kızıl bayrak taşıdığı görüldü.

Törene, cinayet suçundan hükümlü olan baba İbrahim Gedik de katıldı. Cezaevi aracıyla, kelepçesiz olarak mezarlık önüne getirilen baba Gedik'in yanında sivil görevliler yer aldı.

İbrahim Gedik, mezarlık girişinde oğlunun cenazesinin bulunduğu tabuta omuz verdi.

Cenaze, sloganlar ve alkışlar eşliğinde mezarlığa alındı. Defin sırasında basın mensuplarının mezarlığa girmesine izin verilmedi

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 31
  • Şahin Tekmen 10 yıl önce Şikayet Et
    Cenazedeki kaleşli insanlar korkuttu. O kalaşnikoflulara neden dokunulmadı. Bende Soruyorum evet Neden onlara müdahale yapılamadı bir anlam veremiyorum bu çapulcu sürüsü fırsat verilmesi cesaretlendirmez mi onları devletimizin asayışı yetersizmi
    Cevapla
  • bgungor 10 yıl önce Şikayet Et
    al sana çözüm. Okmeydan ,kağıthane nurtepe,gazi mahallesi,gülsuyu,buralara giren çıkan denetlense terör durmaz mı sizce,
    Cevapla
  • selamet 10 yıl önce Şikayet Et
    İlginç şeyler oluyor.. Gerçekten çok ilginç şeyler oluyor ülkemizde. Gezi olayları başladığından beri ısrarla Başbakana, akp hükümeti ve seçmenine karşı olan bütün odaklar gezi üzerinden yüklenirken defalarca ikaz edildiler. Özellikle kendilerini milliyetçi olan tanımlayanlara. Oralarda ne işiniz var anlamakta zorlanıyoruz çünkü oralar sol marjinal grupların. teröristlerin mekanıdır dedik. Biz dedikçe onlar özgürlük diye çemkirdi. Buyurun ülkeyi taşıdığınız nokta burası. Vuralın, bahçelinin, mhplilerin, hallaçoğlunun saymakla bitmez sırf Tayyip Erdoğan ve oy verenlerine saldırmak için destek verdikleri adamlardır bunlar. Vagon olduğunuz lokomotif budur diye defalarca yazdık. Ama nafile gözleri öyle körelmiştiki bu günün geleceğini bildikleri halde görmek istemediler. Oluşturduğunuz Z kuşağı ile gurur duyabilirmisiniz?
    Cevapla
  • ABDÜLHAMİT 10 yıl önce Şikayet Et
    Alın o silahları. İsraile, Esede karşı kullanın adam derim... Yoksa komünist kisvesi altında bir şeyler mi arıyorsununz.
    Cevapla
  • HAYDAR ER 10 yıl önce Şikayet Et
    vatansever. vatanı sevmeyen insanlar ne ülkenın gelısmesını nede ilerlemesini isterler bunlar devletin iyi niyetini kullanmaya calısan aciz kişiler gün gelecek şehitlerin ve de bu vatana zarar verenlerin hesabı sorulcak unutmayın o günde gelecek sadece sabır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance