Rapçi Ceza ve Fuat'a uyuşturucu sorgusu

Uyuşturucu soruşturması kapsamında gözaltına alınan rap sanatçısı Fuat ile ifadeye çağrılan Ceza, işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Rapçi Ceza ve Fuat'a uyuşturucu sorgusu
Rapçi Ceza ve Fuat'a uyuşturucu sorgusu
GİRİŞ 03.10.2013 19:45 GÜNCELLEME 03.10.2013 19:45

İstanbul Gümrük ve Muhafaza Başmüdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü'nün İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleriyle birlikte ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar kapsamında 'Rapçi Fuat' adıyla tanınan Fuat Ergin gözaltına alındı. Yürütülen soruşturma kapsamında rap sanatçısı Ceza ise ifadeye çağrıldı. İddiaya göre Ceza'nın uyuşturucu olarak kullanılan ve sihirli mantar olarak bilinen "magic mushroom"un fotoğraflarını sosyal medyada paylaşması Gümrük ekiplerini harekete geçirdi. Ceza'nın paylaştığı fotoğrafları inceleyen ekipler, evini belirledi.

Ardından Ceza'nın evinde arama yapıldı. Yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirildiği iddia edildi. İfade için çağrılan Ceza bugün Sirkeci'deki Gümrük Müdürlüğü'ne geldi. Burada ifadeleri alınan Ceza ve Fuat tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.Çıkışta zafer işareti yaparak poz veren Ceza, "Bazı konularda bilgi almak için bizi çağırdılar. Biz de geldik. Fazlasıyla bilgimizi verdik. Benimle ilgili bazı yanlış anlaşılmalar vardı. Ama şu anda için bir sorun yok: Kendimiz geldik, kendimiz gidiyoruz. Bizden bağımsız bazı şeyler" dedi.Uyuşturucu maddeyle ilgili sorgulandığını doğrulayan Ceza, "Evet ama bağlantımız olmayan şeyler. Hayranlarımızın hepsine sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Uyuşturucu maddeden alınmış olsaydım şu anda yürüyerek eve gitmezdim. Hayranlarım rahat olsunlar" diye konuştu.Ünlü rapçi daha sonra şoförünün kullandığı araca binerek ayrıldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler