Erdoğan'a davul zurna eşliğinde teşekkür

Bandırma'da Roman vatandaşlar, Demokratikleşme Paketi'ndeki Romanlara yönelik düzenlenmeler nedeniyle, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a davul zurna eşliğinde teşekkür etti.

GİRİŞ 05.10.2013 00:20 GÜNCELLEME 05.10.2013 00:37

Bandırma Müzisyenler Eğitimciler Kültür ve Sanat Derneği ile Müzik ve Sahne Sanatçıları Dayanışma Derneği üyeleri, Çınarlı Mahallesi'nde düzenledikleri basın toplantında, "Biz Romanlara gönlünü açan Başbakanımıza bizim de gönül kapımız her zaman açıktır" şeklinde tezahüratta bulundu.

"Başbakanımız seninle yürüyeceğiz bu vatan toprağında", "Dik dur eğilme Romanlar seninle" yazılı dövizler taşıyan Roman vatandaşlar, davul zurna eşliğinde Başbakan Erdoğan'a teşekkür ederek, pakete destek verdiklerini belirtti.

Bandırma Müzisyen Eğitimciler Kültür ve Sanat Derneği Yönetim Kurulu Başkanvekili Erkan Esener, yaptığı açıklamada, Başbakan Erdoğan tarafından açıklanan pakette Romanlara da yer verilmesinden mutluluk duyduklarını ifade etti.

Ülkenin her kesiminin temsil edildiği seçim sisteminin Türkiye'ye çok yakışacağını söyleyen Esener, "Bizler de devletin belirli kademelerinde yönetici olarak görev almak istiyoruz. Sadece seçimden seçime hatırlanmak istemiyoruz" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü