Hangi paşa tahliye olur olmaz camiye gitti?

Balyoz'da yargılanan Tuğgeneral Ali Aydın tahliye olur olmaz Eyüp Sultan Camii'ne gidip namaz kıldı.

Hangi paşa tahliye olur olmaz camiye gitti?
Hangi paşa tahliye olur olmaz camiye gitti?
GİRİŞ 12.10.2013 12:19 GÜNCELLEME 12.10.2013 14:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Balyoz davasında 32 ay hapis yatan ve Yargıtay tarafından verilen beraat kararıyla tahliye olan Tuğgeneral Ali Aydın'ın ilk işi Eyüp Sultan Camii'ne gidip namaz kılmak oldu. Hakkında beraat kararı verilen Aydın'a Balyoz Davası iddianamesinde, "Cuma namazında cami bombalayarak darbe için zemin hazırlamayı planladıkları" iddiasıyla suçlamalar yöneltilmişti.

EYÜP SULTAN CAMİİ'NE GİTTİ

Vatan'dan Çağdaş Ulus'un haberine göre Yargıtay 9. Ceza Dairesi, önceki gün Balyoz Davısında yargılanan 88 sanığın mahkumiyet kararını bozdu. Mahkumiyet kararı bozulanlar arasında ise hakkında 18 yıl hapis cezası verilen "Yörük Ali Paşa" lakaplı Tuğgeneral Ali Aydın vardı. Yargıtay'ın hakkındaki beraat kararıyla tahliye olan Aydının, 32 ay tutuklu kaldığı Silivri Cezaevi'nden çıktıktan sonra ailesiyle evine gidip hasret gidermesi beklenirken yanındakilerle birlikte soluğu Eyüp Sultan Camii'nde aldı. Eyüp Sultan'da beraberindekilerle bir süre yürüyen Tuğgeneral Ali Aydın, namaz vakti geldiğinde de Eyüp Sultan Camii'ne giderek namaz kıldı. Namaz sonrası da Eyüp Sultandan ayrılıp ailesiyle hasret gidermek için 32 aydır ayrı kaldığı evine gitti.

Hakkında verilen beraa kararı sonrası Eyüp Sultan'a namaz kılmaya giden Tuğgeneral Ali Aydın'a Balyoz Davası iddianemesinde,"Cuma namazında cami bombalayarak darbe için zemin hazırlamayı planladıkları" iddiasıyla suçlamalar yöneltilmişti.

YORUMLAR 1
  • hursit dilaver 10 yıl önce Şikayet Et
    niye bombalayacaktın diye rüyasına girdiyse... eyüp sultan hazretleri her akşam rüyasına girip, sen mi benim camimi bombalayacaktın dediyse,gitmesi normal ama.güzel olmuş. özür de dilemiştir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ukraynalı bir kadın iki yaşındaki oğlunu 25 bin dolara satmaya çalışırken yakalandı
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler