AK Partili vekil: Nihat Doğan adam değil

AK Partili vekilden şarkıcı Nihat Doğan hakkında çok ağır sözler.

AK Partili vekil: Nihat Doğan adam değil
AK Partili vekil: Nihat Doğan adam değil
GİRİŞ 21.10.2013 14:40 GÜNCELLEME 21.10.2013 15:34
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Bir süre önce, "Muhteşem Yüzyıl" dizisinin kaldırılması yönünde yaptığı açıklamalarla dikkat çeken AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, Gezi eylemleriyle gündeme gelen Nihat Doğan için ağır konuştu.

AK Partili Milletvekili Oktay Saral, geçmişte AK Parti Gençlik Kolları'nda çalıştığını söyleyen Nihat Doğan için, "Gerçek bir AK Partili değil" dedi. Ünlü türkücüye sert sözlerle yüklenen Saral, "İyi bir AK Partili o ilkelere ve prensiplere sahip, milletin değerleriyle örtüşen, tarihini ve kültürüne sahip çıkan, bir öyle bir böyle olan değildir. Biz bu milletin değerleriyle özdeşleşmiş ve o şekilde hayatını idam ettiren, milletin değerleriyle sanatını icra eden insanlara sanatçı diyoruz" ifadelerini kullandı.

"BİR GÜN ÖYLE BİR GÜN BÖYLE"

Beyaz TV'ye konuşan Saral, dün AK Parti etrafında konuşan insanların bugün farklı konuştuğunu belirterek Nihat Doğan'ın iki yüzlü olduğunu öne sürdü. Ünlü türkücüye yönelik eleştirilerine devam eden Saral, "Bakıyoruz sözüm ona sanatçı denilen halkın değerleriyle alakası olmayan bir gün öyle bir gün farklı konuşan bir takım sanatçılar görüyoruz. Nihat Doğan da onlardan bir tanesidir" şeklinde konuştu.

"KENDİ KENDİNE YUMRUK AT"

Nihat Doğan'ın çelişkili ifadeler kullandığına da dikkat çeken Saral, ünlü türkücüye, "Başkalarına saldırma. Git aynanın karşısına kendi kendine yumruk at" diyerek seslendi. Nihat Doğan'ın reklam peşinde olduğunu da iddia eden Saral, "Tımarhanelik çok insan var" dedi.

"NİHAT DOĞAN 'I ADAM YERİNE KOYAN YOK"

Sözlerinin devamında eleştirilerini sertleştiren Saral, "Mesele zihniyet meselesi. Mesele Nihat Doğan değil. Nihat Doğan'ı konuşmaya gerek yok" diye ekledi. Saral, "Nihat Doğan, Muş'tan aday olabilir mi?" sorusuna ise, "Burası Muş'tur yolu yokuştur' diyebilir ama Muş'tan aday olma noktasında olduğunu ben zannetmiyorum" cevabını verdi.

YORUMLAR 9
  • mustafa 10 yıl önce Şikayet Et
    agopun kazı kolcu o zaman niye yazdın... nihat doğan bence şimdi doğruyu buldu..akp li olmak bu dünya ve öbür dünya için de büyük risk..
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 10 yıl önce Şikayet Et
    YORUMA GEREK YOK. yoruma bile değmez bir konu !!!!!!
    Cevapla
  • Hayati Kahveci 10 yıl önce Şikayet Et
    SARAL DOĞRU SÖYLEMİŞ. Bu tipleri adam yerine koyup muhatap alanda kabahat...bırakalım havanda su dövsünler...başka bir işe yaramazlar...insan olduğu gibi görünmeli ya da göründüğü gibi olmalı ...olmayan ölsün bana ne...
    Cevapla
  • - mert - 10 yıl önce Şikayet Et
    mv adayligini koymaktan bahsedip. asiretine güvenen birsinden zaten hayir gelmez. önceden iyidide simdi isinize gelmeyince mi tukaka oluyor ?! halbuki öncedende tukaka oldugu malumdu. akp de aynen nihat dogan kadar tuhaf bir parti.
    Cevapla
  • OTTOMAN EMPİRE 10 yıl önce Şikayet Et
    lale lale isimli şahsa... sen sanatını tv lerdeki dizilerden öğreniyorsan senin sanatın, o dizileri eleştirenlerden daha aşağı da olmaz mı??. bunu çöz hadi engin sanat bilgilerinle... ha yok ben o dizideki bazı sahnelerden haz alıyorum hoşuma gidiyo diyorsan benzer kısa filmlerde var...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!