Talihsiz gelin olayın şokunu atlatamadı

Kütahya'nın Simav ilçesinde ikisi çocuk 14 kişinin yaralanmasına yol açan balkon çökmesi olayının şokunu üzerinden atamayan talihsiz gelin Müşerref Başdemir yatağa düştü.

Talihsiz gelin olayın şokunu atlatamadı
Talihsiz gelin olayın şokunu atlatamadı
GİRİŞ 21.10.2013 22:49 GÜNCELLEME 21.10.2013 22:49

Hiçbir şeyden habersiz gelin konvoyunu beklerken acı olayla karşılaşan damat Özkan Başdemir, "Allah böyle bir olayı kimsenin başına vermesin. Sevinç ve hüznü bir arada yaşadım. Olayın şokunu ben de üzerimden atmış değilim. Sersem gibi dolaşıyorum" dedi. Gözyaşlarına boğulan gelin Müşerref Başdemir'i teselli ettikten sonra yaralıların taşındığı Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesine koştuğunu ifade eden Başdemir, 2'si çocuk olmak üzere 14 kişinin yaralandığı balkon çökmesi olayında herhangi bir ölüm olayının yaşanmamasının tek teselli kaynağı olduğunu söyledi.

Yaşanan acı olaydan sonra bir günlük gelin eşi Müşerref'in yatağa düştüğünü ve tir tir titrediğini ifade eden damat Başdemir, "Eşim sizinle konuşmak ve duygularını anlatmayı çok isterdi. Arcak olayın şokunu üzerinden atmış değil. Yatağa düştü. Konuşamıyor. Ben de sevinç ve hüznü bir arada yaşamış birisi olarak ne diyeceğimi bilemiyordum. Allah kimseye böyle mutlu bir gününde acıyı yaşatmasın" şeklinde konuştu.Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi Başhekimi Mesut Karaca ise, dünkü olayda yaralanan 5 yaşındaki Miail İnanç'ın Kütahya Evliya Çelebi Araştırma Hastanesine, Nafiye Dursun'un (27) da kendi isteğiyle Uşak Devlet Hastanesine sevk edildiğini bildirdi. Başhekim Karaca, dünkü olayla ilgili Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet hastanesinde yatan hasta bulunmadığını ve yaralıların gerekli tedavilerinin ardından taburcu edilerek evlerine gönderildiğini kaydetti.

Hastanenin Ortopedi uzmanı Op. Dr. İrfan Özel de, sabaha kadar çalışarak yaralıları tedavi ettiklerini anlattı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti