Türkiye'yi sarsan cinayette şok mektup!

ABD'li Sarai Sierra cinayeti davasını yürüten savcılara gönderilen mektupta, Sierra'nın Amerikalı bir ajan olduğu iddia edildi.

Türkiye'yi sarsan cinayette şok mektup!
Türkiye'yi sarsan cinayette şok mektup!
GİRİŞ 24.10.2013 05:45 GÜNCELLEME 24.10.2013 09:19
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fotoğraf çekmek için geldiği İstanbul'da kaybolduktan sonra cesedi bulunan ABD'li Sarai Sierra cinayeti davasını yürüten İstanbul 5. Ağır Ceza Mahkemesi'ne ilk duruşmadan bir gün sonra yani 4 Eylül günü isimsiz bir ihbar mektubu gönderildi. "Çok acele" ibaresiyle gönderilen Türkçe mektupta, Sierra'nın Amerikalı bir ajan olduğu iddia edildi.

Sierra'nın Sivas'ta bir apartmanda kafasına çekiçle vurularak beyin kanaması sonucu öldürüldüğü, ambulansıla gelen 112 doktorlarının ise müdahale etmeden genç kadını ceset torbasına koydukları ileri sürüldü.

Habertürk'ün haberine göre; Cinayeti Laz Ziya lakaplı Ziya Tasalı'nın üstlendiği, Sierra'nın Amerikalı diplomatları almaya geldiği, kocasıyla 15 gün diplomatların evinde kaldığı da mektupta yer aldı.

Cinayetin soruşturma aşamasında da Sierra'nın ajan olduğu iddiasında bulunulmuş, İstanbul Emniyet Müdürü bu yönde tespitlerinin bulunmadığını açıklamıştı. Katil zanlısı Ziya Tasalı, "kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet; "nitelikli cinsel saldırı, kişinin ölmesinden yararlanarak hırsızlık" suçlarından da 19 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanıyor. Geçtiğimiz duruşmada, Tasalı, "Ben suçu işledim ama orada iddia edildiği şekilde işlemedim" demişti. Davanın ikinci duruşması ise 21 Kasım'da görülecek.

YORUMLAR 7
  • Tuvad Nıdya 10 yıl önce Şikayet Et
    öldürüldüğünü duyduğumda. yani daha o zaman ajan olduğunu iddia etmiş ve bu sitede yorum yazmıştım...zamanın beni bu konuda haklı çıkaracağından zaten hiç şüphe etmemiştim..Türkiye ye hangi görevle geldiği ve kimler tarafından harcandığını belki hiç bir zaman bilemeyeceğiz ama ülkemizde bunun gibi binlercesi daha var...
    Cevapla
  • acı konuşur 10 yıl önce Şikayet Et
    ya bi kadın. bu kadar mı sevimsiz olur.bunun fotoğrafçı olduğuna kimse inanmaz ailesi bile doğru dürüst sahip çıkmadı.bizim basın gündemden düşürmedi.plan mükemmel kadına şiddet in kol gezdiği ülkede gebersin kimse şüphelenmez.
    Cevapla
  • Gürhan 10 yıl önce Şikayet Et
    Ben başka bir siteye yazmıştım. Tüm video kayıtlarına bakın tamamen organize bir takip idi.
    Cevapla
  • muhammet hüseyin ince 10 yıl önce Şikayet Et
    ...... Şimdi Laz Ziyayı da yok hastalığı vardı yok intihara meyilliydi zaten diye diye götürürler bu ajanlık masalı da mutlu sonla biter.....
    Cevapla
  • ekgelir1 .tk 10 yıl önce Şikayet Et
    Çelişki vardı zaten. ABD'den Türkiye sadece fotoğraf çekmeye gelen biri kısa sürede türlü türlü değişik noktaları geziyor, ilginç bir şekilde öldürülüyor. Dahası da vardı ama hatırlamıyorum. Ajan olduğunu düşünüyordum. Gazetelerin her yazdığına inanmayalım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu