Vali'yi görünce arkalarına bakmadan kaçtılar

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, esnaf ziyareti sonrası gezintiye çıktığı Seyhan Nehri kıyısında koyun satan celeplerle konuşmak istedi, ancak....

GİRİŞ 27.10.2013 13:50 GÜNCELLEME 27.10.2013 15:22
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Celepler, ceza yazılacağı korkusuyla koyunlarını da alarak kaçmaya kalkışınca, Vali Coş da konuşmaktan vazgeçti.

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, merkez Seyhan İlçesi'ndeki tarihi Ramazanoğlu Konağı'nda 'Adana'nın İmar Sorunları Üzerine Tespitler, Düşünceler, Öneriler' konulu konferans verdikten sonra yaya olarak esnaf ziyaretlerinde bulundu. Seyhan Nehri üzerindeki Tarihi Taşköprü'den yürüyüp, merkez Yüreğir İlçesi'ne geçen Vali Çoş'un yanında korumalarla birlikte kendilerine doğru geldiğini gören köprü yakınındaki koyun satan celepler paniğe kapılıp hayvanlarını da alarak kaçışmaya başladı.

ARKALARINA BAKMADAN KAÇTILAR

Ne olduğunu anlamaya çalışan Vali Coş ise "Arkadaşlar buraya gelin konuşalım, neden kaçıyorsun?" diyerek engellemeye çalıştı. Bunun üzerine korumalar, celepleri durdurmak için peşlerinden koşunca ortaya ilginç görüntüler çıktı. Celepler, polislerden kaçarken Vali Coş da konuşmaktan vazgeçerek, makam otomobiline binip, bölgeden ayrıldı.

Kaçan koyun satıcılarından birini yakalayan polis, çevreyi kirlettiği gerekçesiyle para cezası yazdı.

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 8
  • hüseyin 10 yıl önce Şikayet Et
    TERTİBİM VE ADAŞIMA. Sn.Valim sizi kısada olsa askerliğimizden tanırım,aynı zamanda da adaşımsınız.Sizin insanımıza cana yakınlığınızı biz biliriz amma herkes bilmeyebilir.Tebdil-i kıyafetle halkın arasına girerseniz dahada başarılı olacağınıza inanıyorum.Rabbim yar ve yardımcınız olsun,mazlum,mağdurlar sizden destek,zalim ve kurallara uymayanlar sizden çekinir olsun.
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. valinin halkın içine karışması çok güzel bir davranış ne vaki bizde güzel bir şeyler yapmaya calışırken her zaman için yanlışlar içinde olabiliyoruz.. vali beyin o kadar korumalar içinde halka karışması hoş olmasada en azından yaptıgı güzel bir davrenıştır.. tebrik ediyorum yanlız biraz daha halkla iç içe olabilmek için korumalar sadece yaradanım demesini temenni ederim. çeleplerin valiyi görüpte kaçması normaldir vali oldugunu bilmediğinden korku ile kaçıyorlardır o kadar korumanın oldugu bir kalabalıkda vatandaşın ürkmesinden dogal bir olay yok ne varki en acı tablolardan birisi kaçanların emniyet teşkilatının arayıpta bulup ceza kesmeleri yerine şahısları arıyıpta bulsalardı vali adresine gidip sorunları dinlemesi daha hoş ve etik olabilirdi . ne varki ben valiyide suçlayamıyorum vatandaşı bizlerin dene aları ile öylesine oynadılarki özümüzü kaybetmişiz.
    Cevapla
  • alat asim 10 yıl önce Şikayet Et
    REZİLLİK.. Devlet destekli hayvancılık bu olsa gerek. "Saldım çayıra" yakalarsam ceza keserim sistemi.
    Cevapla
  • COŞKUN ÇAKIR 10 yıl önce Şikayet Et
    bir valinin arkasında..... 20 koruma,3 koruma aracı,jandarma timleri,polis ekipleri(bazen özel harekat bile oluyor)adamların toprağın altına girmediklerine şükretsinler,neymiş validen korkmuşlar falan korkarlar tabi vali halktan değil,gökten zembille geliyo sanki....
    Cevapla
  • hasan yılmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    valiler halktan kopuk yaşayan. en çok merkezde görev alan memur olmaktan çıkarılmalılar. vali ve kaymakamların görevlerini belediye başkanları tarafından fazlasıyla yapılabileceği kanatindeyim. bu görevi de yerine getiren başkanlar oyda almak zorunda oldukları için halka, memura, işçiye köylüye karşı " ayağaka kalk" devlet büyüğü geldi anlayışından çok farklı davranmak zorunda kalacaklardır.bir ilde kaç kişi valiye yolda izde pazarda görür bu devlet büyüklerini.görsede ya iki polis vardır yanında ,yanına yanaşıp birşey söyleyemezsiniz. zaten pazarda markette dolaşmazlar.herhalde devlet büyüğü olmak zor iş olduğundan dolayıdır.peki bunları yaparken siyasal bilgilerle kamu yönetimi bölümleri için boşta kalacak eleman sayısı ne olacak derseniz, kontenjanları azaltılır,olur biter.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi