Cumhuriyet yazarından şok tweet!

Cumhuriyet yazarı Mine Kırıkkanat, sosyal medyada paylaştığı tweet'le büyük tepki topladı.

Cumhuriyet yazarından şok tweet!
Cumhuriyet yazarından şok tweet!
GİRİŞ 28.10.2013 15:40 GÜNCELLEME 28.10.2013 16:59
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Demokratikleşme Paketi ile birlikte hayata geçirilen kamuda başörtüsü serbestliği kapsamında, AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sevde Bayazıt Kaçar ve AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı Meclis'e başörtüsüyle geleceklerini açıkladı.

'AÇIK BAŞINA BAKINCA..'

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Mine Kırıkkanat ise bu gelişme üzerine twitter hesabından bir mesaj yayınladı. "AKP m.vekili Sevde Bayazıt Kaçar, 31 Ekim'de meclise baş örtüsüyle girecekmiş. Açık başına bakınca, bence de kapamasında yarar var!" şeklindeki ifadeleriyle büyük tepki topladı. Öyle ki 'Meclis'e başörtüsüyle girmek isteyen kadın milletvekilleri hiç bu kadar aşağılanmamıştı' şeklinde yankı buldu.

 

YORUMLAR 38
  • Hiçkimse 10 yıl önce Şikayet Et
    gayrı muhterem KARIŞTIRMACI YAZAR bayan MİNE,. insan bi AYNAYA BAKAR,MADARA olmamak için...Şimdi biri AYNI tiviti SANA ATSA haksız mı ?
    Cevapla
  • hüseyin 10 yıl önce Şikayet Et
    TESETTÜR KİMİN EMRİ?. Tesettür yüce rabbimizin kadınlara örtünün,ziynetlerinizi göstermeyin mealile bir emridir.Herhangi bir parti,yadakişinin değil.Örtünme ve tesettüre riayet etmezsrn günahkar olursun amma bu emri ilahiyi inkar yada red edersen hüküm belli kafir olursun.Bu tesettür hakkı kişilerin vicdani ve inanç hakkıdır,siz demokrat,çağdaş ve laikim diyerek buna karşı çıkıyor ve istihza ediyorsanız bu sizin bu erdemlerin hiçbirine sahip olmadığınızı hatta taş devri insanlarının seviyesine dahi sahip olamadığınızın bir delilidir.Çamura bulanmış ve hala çamuriyet içinde yuvarlananı bırakınız cehenneme doğru yolu açıktır ve hızlıdır.Rabbim herkese cennetini nasib etmediği gibi CEHENNEM LÜZUMSUZ değildir,böyleleri içindir.ATEŞİNİZ BOL VE KUVVETLİ olsun kırık şahsiyet.
    Cevapla
  • Cevat Öner 10 yıl önce Şikayet Et
    hani yabancı kadınlardan göz kaçırırsın ya.... bir erkek olarak öyle bir duygu hissetmedim. gerek yok, zaten çok itici, insan bakmak istemiyor.
    Cevapla
  • erdal islam 10 yıl önce Şikayet Et
    bu kadın aynada kendini nasıl görüyo acaba. hani narsist falan diyecem ama orada bile hem cinsine farklı yaklaşım söz konusu zihniyet sorunu akıl sorununa dönüşmüş gibi görünüyor
    Cevapla
  • mehmet ertekin 10 yıl önce Şikayet Et
    O MANTIKLA SENİNDE KAFANA ÇÖP POŞETİ GEÇİRİP GEZMEN LAZIM...!!!. bunlar ciddiye alınacak insan değil...tak kafana çöp poşeti öyle çık dışarı sende,görüntü kirliliği yaratma....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
2024 Volkswagen Tiguan satışa sunuldu! İşte fiyatı
Sancaktepe Belediyesi'ndeki jakuzi yalanına İsmail Erdem'den tokat gibi cevap!