Cemil Çiçek: Şükretmeliyiz

Marmaray'ın açılışına katılan TBMM Başkanı Cemil Çiçek, "Daha dün denecek kadar kısa bir süre önce yatırım yapamayan maaş ödeyemeyen, borç bulamayan, iki yakası bir araya gelemeyen bir Türkiye'den iki kıtanın yakasını bir araya getiren bir Türkiye'ye ulaştıysak şükretmeliyiz." dedi.

Cemil Çiçek: Şükretmeliyiz
Cemil Çiçek: Şükretmeliyiz
GİRİŞ 29.10.2013 18:02 GÜNCELLEME 29.10.2013 18:02

Marmaray'ın açılış töreninde konuşan TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Marmaray gibi bir projenin hayata geçmesinden dolayı milletin şükür ve teşekkür etmesi gerektiğini söyledi.

"İnsanların ve toplumların hayatında heyecan duyduğu gurur duyduğu şükredeceği günler vardır." diyen Çiçek, "İnanıyorum ki bugün milletimiz için hem şükredilecek ve hem teşekkür edilecek bir gündür. Allah'a şükrediyorum böyle bir kıymetli eseri milletimize kazandırdığı için. Dünü hatırlamayanlar dünün sıkıntılarını unutanlar bugünün kıymetini bilemez. Daha dün denecek kadar kısa bir süre önce yatırım yapamayan, maaş ödeyemeyen, borç bulamayan, iki yakası bir araya gelemeyen bir Türkiye'den iki kıtanın yakasını bir araya getiren bir Türkiye'ye ulaştıysak şükretmeliyiz. Bugün şükredilecek bir gün. Türkiye bugün bu projeleri ya tek başına ya özel sektörüyle ya da dostlarıyla yapıyorsa ülkenin geleceği aydınlıktır." ifadelerini kullandı.

Türkiye'ye yatırım yapanların ülkeye güvendiğini belirten Çiçek, "Yıkılacak duvarın altına akıllı adam oturamaz. Eğer dostlarımız bize güveniyorsa bize kredi verebiliyorsa yatırım yapıyorsa, ortaklıklar kurabiliyorsak bu ülkenin geleceği aydınlıktır. Bu ülkede istikrar var demektir buna inanmaz lazım. İnanıyorum ki her yıl 29 Ekimlerde bu tür projelerle cumhuriyeti kutladığımız an bayramlarımız daha anlamlı olacaktır." şeklinde konuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kassam görüntüleri yayınladı, İsrail karıştı! Netanyahu’nun evinin önüne yığıldılar
Ukraynalı bir kadın iki yaşındaki oğlunu 25 bin dolara satmaya çalışırken yakalandı