TIR'dan çıkan cephaneliğe 9 gözaltı

Adana'da, bomba imha ekiplerinin kontrolünde boşaltılan TIR'dan 935 roket başlığı ile 10 rampa çıktı. Olayla ilgili 9 kişi gözaltına alındı.

TIR'dan çıkan cephaneliğe 9 gözaltı
TIR'dan çıkan cephaneliğe 9 gözaltı
GİRİŞ 07.11.2013 16:25 GÜNCELLEME 07.11.2013 16:25

Adana Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, bir ihbar üzerine Şakirpaşa Mahallesi'ndeki Metal Sanayi Sitesi'nde 3 yıldır faaliyet gösteren ve soyadı açıklanmayan A. ve İ. isimli kardeşlere ait bir tornacı dükkanına operasyon düzenlendi. Sabah saat 07.30'da yapılan operasyonda Konya plakalı bir TIR'a çok sayıda roket başlığı yüklenirken suçüstü yapıldı.

TIR, incelenmek üzere Şakirpaşa Polis Merkezi'ne götürülürken, Terörle Mücadele Şube ekipleri ve bomba imha ekiplerinin kontrolünde boşaltılan TIR'ın içinden toplam 935 roket başlığı ile 10 rampa ele geçirildi. Olayla ilgili TIR sürücüsü ve iş yeri sahipleriyle birlikte toplam 9 kişi gözaltına alındı. İş yerinin yanında tornacı atölyesi bulunan Halil B., "Sabah saat 07.30'da ekipler buradaydı, bizi yaklaştırmadılar. İ.'yi ben çocukluğundan bilirim. Kendi halinde temiz bir arkadaştı. Ama iş yerinin içinde ne vardı onu bilmiyoruz. Sorsak da esnaflığımıza yakışmazdı. Biz de olayın ne olduğunu sonradan öğrendik" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! SGK anlaşmayı duyurdu
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı