Ankara'nın göbeğinde fuhuş reklamı

Ankara'da hayat kadını ve travesti pazarlayan şahıslar, müşteri çekmek için şehrin en işlek semtlerine müstehcen görüntülerin yer aldığı kartvizitler atıyor.

Ankara'nın göbeğinde fuhuş reklamı
Ankara'nın göbeğinde fuhuş reklamı
GİRİŞ 08.11.2013 10:52 GÜNCELLEME 08.11.2013 10:52

Akit gazetesinden Muhammet Erdoğan'ın haberine göre Ankara'nın özellikle Ulus, Sıhhiye, Kızılay ve Kurtuluş semtlerinde bulunan cadde, sokak ve meydanlar müstehcen kadın görüntülerinin yer aldığı kartvizitlerden geçilmiyor. Müşteri çekmek için şehrin en kalabalık bölgelerini seçen hayat kadını ve travesti pazarlayan çevreler, bu kartvizitleri yerlere atarak sokakları reklam aracı olarak kullanıyor. Bununla da yetinmeyen söz konusu kişiler, bu işlemi gündüz vakti binlerce vatandaşın gözü önünde yapıyor.

KADIN VE ÇOCUKLAR DA GÖRÜYOR

Kartvizitlerin atıldığı sokaklar, şehrin en işlek yerler olması nedeniyle yerlerdeki görüntüler vatandaşın tepkisini çekiyor. Özellikle kız ve erkek çocukları ile bayanlar, bu ahlakdışı durum karşısında hem şaşırıyor hem de sitem etmekten kendilerini alamıyor. 

"YAPTIRIMLAR ARTTIRILMALI"

Geçtiğimiz günlerde, fuhuşa ve bunun reklamının yapılmasına karşı eylem yapıp gereğinin yapılması için Valiliğe dilekçe veren Ankara İnanç Özgürlüğü Platformu üyelerinden Hanifi Sinan, Akit'e yaptığı açıklamada, "Fuhuş ve bunun reklamı, bir yandan toplumun ahlakını zedelerken bir yandan da aile hayatını bozuyor. Güvenlik güçleri ve ilgililer bu konuya müdahale etmiyor. Toplumun ahlakını bozan kişiler üzerinde caydırıcı bir yaptırım yok. Yetkili kurumlar ya da TBMM, bu konuyu acilen gündemine almalı ve gerekli kanunları çıkartarak caydırıcılığı ve yaptırımı arttırmalıdır" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti