İşte Savaş Ay'ın ölüm nedeni

İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi, gazeteci yazar Savaş Ay'ın, tümör kanaması ve kardiyak arrest sonucu yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiğini bildirdi.

GİRİŞ 10.11.2013 07:05 GÜNCELLEME 10.11.2013 08:11

Hastane yönetimi tarafından Savaş Ay'ın vefatına ilişkin yazılı açıklama yapıldı.

PAZARTESİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

 

Usta gazeteci Savaş Ay, pazartesi günü Fatih Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden usta gazeteci Savaş Ay için ilk tören yıllardır çalıştığı Sabah Gazetesi önünde saat 10.00'da düzenlenecek. Savaş Ay için bir diğer tören ise Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda saat 11.30'da olacak. Usta gazeteci Fatih Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Topkapı Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

FATİH CAMİİ'NDEN UĞURLANACAK

Gazeteci Savaş Ay için 11 Kasım'da Sabah gazetesinde ve CRR'de tören düzenlenecek. Ay'ın cenazesi, aynı gün Fatih Camii'nde ikindi vakti kılınacak namazın ardından Topkapı Mezarlığı'nda toprağa verilecek

Savaş Ay'ın kız kardeşi Işıl Ay da ağabeyi için 11 Kasım Pazartesi günü saat 10.00'da Sabah gazetesi önünde ve saat 11.30'da CRR Konser Salonu'nda tören düzenleneceğini söyledi. Işıl Ay, ağabeyinin cenazesinin aynı gün, Fatih Camii'nde ikindi vakti kılınacak namazın ardından Topkapı Mezarlığı'nda toprağa verileceğini kaydetti.

Ailece telkinlerde bulunduklarını belirten Işıl Ay, "Biraz tedirgindi ama biz ailece telkinlerde bulunduk. Sizlerden biriydi. Hastayken bile elinden makinesi hiç düşmedi. Hiç beklemiyorduk şoktayım şu anda. Ne dediğimi ne yaptığımı bilmiyorum. Ameliyat için ikna etmiştik." dedi.

Savaş Ay Kimdir?



Savaş Ay, (d. 1954, Gaziantep) Türk televizyoncu, muhabir ve gazeteci.



Şükran ve Turan Ay'ın oğlu olarak dünyaya geldi. Marmara Ticari Bilimler Akademisi'nde eğitimini tamamladı. Gazeteciliğe 1974 senesinde Dünya gazetesinde muhabir olarak başladı. Tercüman, Vatan, Milliyet, Sabah gazetelerinde ve Akajans'ta görev aldı. atv, TGRT, Kanal D, Kanal 6, Show TV, Flash TV, tekrar atv, Star TV ve Kanal 1'de A Takımı adlı tartışma programını yaptı. İngilizce bilmektedir. 2000 yılında Beyazıt Öztürk ve Kerem Alışık'ında oynadığı Dansöz adlı filmin yönetmenliğini ve senaryo yazarlığını yaptı. Ulaş Can Ay isimli, ses sanatçısı bir erkek çocuğa ve Sanem Ay adında, bir kız çocuğa sahipti

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak