Her derbi öncesi babasının mezarında

Ordu'nun Akkuş ilçesinde, 3 Ağustos 2010 yılında jandarma timine yönelik terörist saldırıda şehit düşen Uzman Çavuş Hacı Emin Pişkin'in, 15 yaşındaki oğlu Emir Pişkin, her derbi öncesi fanatik Fenerbahçeli olan babasının mezarını ziyaret ediyor.

Her derbi öncesi babasının mezarında
Her derbi öncesi babasının mezarında
GİRİŞ 10.11.2013 10:57 GÜNCELLEME 10.11.2013 10:57

Babasının şehit olmadan önce Kadıköy'de derbiye götürme sözü verdiğini söyleyen Pişkin, "Tek Hayalim, Kadıköy'de Fenerbahçe-Galatasaray maçını izlemek" dedi.

Jandarma trafik timinde görev yapan Uzman Çavuş Hacı Emin Pişkin (35) Antalya'dan Ordu'ya tayini çıktıktan 15 gün sonra 3 Ağustos 2010 günü terör örgütü PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamayarak şehit oldu.

Aynı zamanda fanatik derecede Fenerbahçeli olan Hacı Emin Pişkin'in ölümünün üzerinden 3 yıl geçti ancak geride kalan 2 çocuğu ve eşi onu her Fenerbahce-Galatasaray derbisi günü yalnız bırakmadı. Şehit uzman çavuş ölmeden önce 15 yaşındaki oğlu Emir Pişkin'e, "Seni Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe Galatasaray maçına götüreceğim" diye söz verdi ancak kısa bir süre sonra şehit olduğu için bu sözü yerine getiremedi.

Bu nedenle babası gibi Fanatik Fenerbahçeli olan Emir ve kardeşi 7 yaşındaki Emirhan Pişkin her Fenerbahçe - Galatasaray derbisi öncesi babasını kabristanı başında ziyaret ederek dua ediyor.

Pişkin, babasının şehit olmasının üzerinden 4 yıl geçtiğini onu çok özlediğini belirterek, "Babamı mezarında her zaman ziyaret ediyoruz. Ancak bugün ziyaretimizin amacı farklı. O çok fanatik bir Fenerbahçeli olduğu için bana Kadıköy'de maça götürme sözü vermişti.

Ancak götürmek nasip olmadan şehit oldu. Bu nedenle derbinin benim için başka bir anlamı var. Bu nedenle her derbi öncesi ben kabristana gelip ziyaret ediyorum. Ancak hayalim bir gün Kadıköy'de derbi maçını izlemektir. Derbi oynandığı zaman belki bu maçı babamla izledirdim diye düşünüyorum hep aklıma babam geliyor. Babam bir Fenerbahçe aşığıydı bize de onu aşıladı" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız