PKK hediye Türk bayrağından rahatsız oldu

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde son günlerde yapılan düğünlere askerlerin de katılması ve evlenen çiftlere Türk Bayrağı hediye etmesinden PKK'nın şehir yapılanması olarak bilinen KCK rahatsız oldu.

PKK hediye Türk bayrağından rahatsız oldu
PKK hediye Türk bayrağından rahatsız oldu
GİRİŞ 14.11.2013 12:26 GÜNCELLEME 14.11.2013 13:14
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde son günlerde yapılan düğünlere askerlerin de katılması ve evlenen çiftlere Türk Bayrağı hediye etmesinden PKK'nın şehir yapılanması olarak bilinen KCK rahatsız oldu.

Hakkari ve ilçelerinde bildiri dağıtılarak, düğünlerinde Türk Bayrağı alan çiftler tehdit edildi.

'Çözüm süreci' ile birlikte son günlerde özellikle Hakkari ve ilçelerindeki düğünlere katılan Mehmetçik, devlet- millet kaynaşmasını sağlarken, PKK'nın şehir yapılanması KCK bundan rahatsız oldu.

Geçtiğimiz günlerde Hakkari ve ilçelerinde yapılan düğünlere katılan askerlerin çiftlere bayrak verip onlarla halay çekmesine KCK'lılar dağıttıkları bildirilerle tepki gösterdi.

KCK'lılar tarafından dağıtılan üzerinde 'Yurtsever halkımıza' yazılı bildirilerde evlenen çiftlere tehditte bulunuldu. Bazı kişilerin isminin de verildiği ve ihanetle suçlandığı bildiride,"Son dönemlerde düğünlerde geline bayrak öptürülüp, çocuklara para dağıtılarak gençlerimiz manevi değerlerinden uzaklaştırılmaya çalışmaktadır. Bizim akteşkesimiz T.C'nin kurumlarına karşıdır. İhanet içindeki hainlere müsade edilmeyecektir" denildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 29
  • dadas25 10 yıl önce Şikayet Et
    kim vardırki hayra karşı dursun onlar rabbim merhametinden yoksun olsun. tsk tebrik ediyorum tşk ler ne güzel bir çalışma yapıyorlar . elbette her hayrın karşılığında hayrı sevmeyen şeytanın nefisliler karşı cıkaçaklardır . gönül allah dedikce kardeşim dedikce nifakcıların yaptıkları beyhude bir çalışma olacaktır inşallah
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ Bismillahirrahmanirrahim. yıllarca egenokonçular asker ünuformasında halka zulmettiler kardeş ayrışma nifak saçtılar sonuçda ne ldu ortada . şimdi ergenekoncuların yaptıkarının tersine bu ülkenin evladı olan komutanların sayesinde kardeşlik baglarımız kenetleniyor .. bazı çıkar gurupları orguttende içizdeki bazı ları taraflar rahatsız olduklar görulüyor . kan akmasından varlığını devam ettirenler korkmuş görunuyor . allah razı olsun peygamber ordusunun askerleri ..
    Cevapla
  • hasan yılmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    normaldir.akil kadın bile türk bayrağının adını eleştirmiyormuydu?. kulakları duymayan sağırlar,gözleri görmeyenler.
    Cevapla
  • Üsame-i kurdi 10 yıl önce Şikayet Et
    dadaşım gerçek hain,gerçek terör paşaya karşı çıkan değilmidir.peki paşalar paşası Allah değilmidir.. Allah a karşı çıkan en büyük terör değilmi çünkü Allah karşı baş kaldıran asi değilmi. Allah demiyormu hakim benim,kadir benim,rezzak benim Alim benim,şafi benim hani benim hükümlerim yeryüzünde tek icra edilecek hüküm varsa oda benim hükmümdür hani o hükümler olmaz kardeşim böyle olmaz. yanlış yapıyorsun. Kabirde münkereyinin sual ettiği suallerin en ehmiyetlerinden birisi milletin kimdir. Eyer sen bu dünyada iken milletim Türktür hissi ile yaşamışsan ve bunlarıda taktis etmişse ve bunları din namına değilde ırk namına sevmişsen elbetteki kabirde bu suale karşı mağlup olur.perişan olur kabirde azab çekersin. yazıksın, günahsın temiz bir insana benziyorsun bir kardeşin olarak bende seni uyarıyorum.Tabi kardeş kabul ediyorsan selamlar
    Cevapla
  • Üsame-i kurdi 10 yıl önce Şikayet Et
    Dadaş,kardeşim sen neden kendini bu kadar harap ediyorsun boş versene şu mhp lileri bak biz pkk yı savunuyormuyuz. . Bak üztad hazretleri 17.sözde ne diyor"cefa ender bela ender". Ne bağırırsın ne çağırırsın bak güneş ölür, ay ölür, yıldız ölür, alem ölür gel bu belaya çare bul. Buna bir çare bulmamışsın ne bağırıp çağırırsın küçük bir beladan. Ölümün çaresini bulmayan ne bu belalarla uğraşırsın aklın yok mudur. Senin dediğin bu büyük bela ölümdür. Eyer sen ölüme çare bulduysan. Diğer belalar çare değil. Baldır, lütuftur, ikaldır, fevadır, sefadır, şerbettir. Eyer Allahı bulmadıysan dünya nedir hepsi cefadır. Cihan dolu başında bela varken ne bağırırsın küçük bir beladan gel tevekkül kıl.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Demirkubbe'den eksiği yok diyerek açıkladı: işte Türkiye'nin Gökkubbesi!
Rezalet! 23 Nisan kutlaması adı altında yapılan etkinlik pes dedirtti