Yeni haftada havalar nasıl olacak?

Yurdun bazı bölgeleri sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Sıcaklık ülke genelinde 1 ila 3 derece azalarak mevsim normalleri civarında seyredecek.

Yeni haftada havalar nasıl olacak?
Yeni haftada havalar nasıl olacak?
GİRİŞ 17.11.2013 10:31 GÜNCELLEME 17.11.2013 10:31

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu, Bartın, Sinop, Hatay, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Bitlis, Şırnak ve Hakkari çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı, Osmaniye ve Kahramanmaraş'ın doğu, Malatya'nın güney ilçelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Sabah ve gece saatlerinde İç Ege, Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun doğusu ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinde yer yer sis bekleniyor.

Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kıyı Ege'de yer yer kuvvetli esecek.

BÖLGE BÖLGE 5 GÜNLÜK HAVA HARİTALARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA: Parçalı bulutlu geçecek.

EGE: Az bulutlu ve açık, iç kesimleri parçalı bulutlu geçecek.

AKDENİZ: Doğusu parçalı yer yer çok bulutlu, batısı az bulutlu, Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş'ın doğu ilçeleri sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Bartın, Kastamonu'nun kıyı ilçeleri ile Sinop çevreleri yağmurlu ve sağanak yağışlı geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, Malatya'nın güneyi, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Bitlis, Şırnak ve Hakkari çevreleri yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!