İlginç iddia! Nikahları neden Osman Baydemir kıymadı?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasi başdanışmanı Yalçın Akdoğan, Diyarbakır'da gerçekleştirilen 400 çiftin toplu nikahını Osman Baydemir'in kıymaması üzerine çok tartışılacak bir iddia gündeme getirdi.

İlginç iddia! Nikahları neden Osman Baydemir kıymadı?
İlginç iddia! Nikahları neden Osman Baydemir kıymadı?
GİRİŞ 18.11.2013 10:46 GÜNCELLEME 18.11.2013 11:59
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yalçın Akdoğan, Star Gazetesi'ndeki bugünkü köşe yazısında Başbakan Erdoğan'ın Diyarbakır ziyaretini değerlendirdi. Başbakan'ın ziyaretini 'büyük bir siyasi hamle' olarak niteleyen Akdoğan çok konuşulacak bir iddiayı da gündeme getirdi.

Akdoğan, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'in PKK'nın baskısı nedeniyle 400 çiftin evlendirildiği törende nikah kıymaya gelemediğini öne sürdü.

Yalçın Akdoğan köşesinde şu ifadeleri kullandı:
"Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne yapılan ziyaret ve BDP'lilerle yaşanan sıcak sohbet, diyalog anlayışına güç katmıştır. Sadece Diyarbakır'da değil bölge şehirlerinde popularitesi olan Baydemir'in Başbakan'ı havaalanında öperek karşılaması ve samimi tavırları geçmişte oluşan buzları eriten bir sıcaklıktaydı. Örgütün baskısı sebebiyle toplu nikah töreninde nikah kıymaya gelememesi de bir o kadar hazindi..."

YORUMLAR 3
  • asabi adam 10 yıl önce Şikayet Et
    baş danışman doğru söylemiş.. . ak parti cesaret göstermiş elini taşın altına koymuş, onlarda koysalardı ya....!!!!
    Cevapla
  • bulent tulan 10 yıl önce Şikayet Et
    fitne. Bu basdanismanin baska isi yokmu ki fitne fesat cikartiyor hersey yolunda gidiyor derken boyle densizliklerde olmazsa.
    Cevapla
  • Nasuh BİLEN 10 yıl önce Şikayet Et
    İddia ile açıklama danışmana hem de başdanışmana yakışmaz. Sonra baskının iddiası hiç de inanılacak bir şey değil.Bu insan basit bir dükkan sahibi değil ki koskoca bir Büyükşehir Belediye Başkanı bu iddia aynı zamanda hakarettir.Sonra böyle birşey olabiliyorsa ihtimaline göre artık boğazın sandallarında yaşamak gerekir.Yanlış anlaşılmasın bu bütün Belediye Başkanları için düşünebileceğimiz durum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim