Vatandaşlar Mersin-Antalya karayolunu kapattı

Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı Kumkuyu beldesinde yol yapımı sırasında gerekli tedbirlerin alınmadığını öne süren vatandaşlar, Mersin-Antalya karayolunu 2 saat ulaşıma kapattı.

Vatandaşlar Mersin-Antalya karayolunu kapattı
Vatandaşlar Mersin-Antalya karayolunu kapattı
GİRİŞ 20.11.2013 00:16 GÜNCELLEME 20.11.2013 00:16

Sık sık kaza yaşanan Kumkuyu beldesi Bağlar Mahallesi yat limanı kavşağında iki günde iki ayrı trafik kazası yaşanması üzerine kalabalık bir grup, yolu kapatarak, yaşananları protesto etti.

Vatandaşlar, olay yerine gelen Kumkuyu Belde Belediye Başkanı Ömer Sezer'e, yolun yanlış yapıldığını, bu nedenle de kazaların yaşandığını belirterek, durumun düzeltilmesini istedi.

Belediye Başkanı Sezer, yaklaşık 5 aydır süren yol çalışması nedeniyle burada sık sık ölümlü ve yaralamalı kazalar meydana geldiğini ifade ederek, "Yolda emniyet şeridi yok. Dar ve kazaya müsait. Artık belde halkının ve bizlerin buna dayanacak gücü kalmadı. Yetkililerden bir an önce bu duruma çözüm bulmasını istiyoruz" dedi.

Erdemli Kaymakamı Osman Taştan da olay yerine gelerek vatandaşları dinledi. Vatandaşlardan yolu açmalarını isteyen Taştan, "Aranızdan belirleyeceğiniz 10 kişi yarın yanıma gelsin konuşalım. Karayolları 5. Bölge Müdürü de gelecek. Soruna çözüm bulacağız" diye konuştu.

Taştan'ın konuşmasının ardından, vatandaşlar yaklaşık iki saat süreyle kapattıkları Mersin-Antalya karayolunu ulaşıma açtı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Maskeli hırsızların filmleri aratmaya kuyumcu soygunu kamerada!
Katil İsrail gece sivllerin olduğu çadırı vurdu! Hepsi çocuk...