Ayasofya'nın ibadete açılması için kampanya

Milli Türk Talebe Birliği, Ayasofya'nın cami olarak yeniden ibadete açılması için dilekçe kampanyası başlattı.

Ayasofya'nın ibadete açılması için kampanya
Ayasofya'nın ibadete açılması için kampanya
GİRİŞ 24.11.2013 15:48 GÜNCELLEME 24.11.2013 15:48
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB), Ayasofya'nın yeniden cami olarak ibarete açılması için kampanya başlattı.Milli Türk Talebe Birliğinden yapılan yazılı açıklamada, kampanyanın "Peygamberimizin işareti, Fatih'in emaneti, büyük Türkiye'nin alameti; Ayasofya açılsın" sloganıyla ülke genelinde yaygınlaştırılacağı bildirildi.

Ayasofya'nın yeniden camii olarak açılması için dilekçe kampanyası başlatıldığı belirtilen açıklamada, "Türkiye çapında yapılacak kampanya, Ayasofya Camisi'nin müzeye çevrildiği gün olan 24 Kasım'da başlıyor. Kampanya, Aysofya Camisi'nin hak ettiği gibi müslümanların hizmetine sunulmasını amaçlıyor. Kampanya İstanbul'un fethinin yıl dönümü olan 29 Mayıs'ta sonlanacak ve toplanılan dilekçeler yine bu tarihte Başbakanlığa teslim edilecek" ifadeleri kullanıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 9
  • Ibrahim Nayir 10 yıl önce Şikayet Et
    Orada namaz kılmak lazım. Her pazar öğle namazını çoluk-çocuk Ayasofya'da kılmak lazım. Bilet alıp içeri girdikten sonra namaz vakti gelince bin kişiye kim ne yapabilecek?
    Cevapla
  • kadir keskin 10 yıl önce Şikayet Et
    BİZ DE İMZAMIZ İLE DESTEK OLMAK İSTERİZ.... Bahsedilen dilekçeye internet yoluyla imza atabilmek için bir link verimeli.
    Cevapla
  • Ahmed Hudalfa 10 yıl önce Şikayet Et
    İKİNCİ FETİH. manevi fethin de sembolü olacak...
    Cevapla
  • Ahmed Hudalfa 10 yıl önce Şikayet Et
    EY AYASOFYA..!. kubbende yankılanacak ezan seslerinii duymaya az kaldı inşallah..gözlerimizden yaşlar dinmedi...ümidimiz bitmedi..bekliyoruz yıllardır
    Cevapla
  • metin sancak 10 yıl önce Şikayet Et
    OLMAYACAK DUAYA AMİN DEMEYİN. şu an için açılması imkansız.Uluslar arası camiada bunu anlatamazsınız.Dünyada camiler buna misilleme olarak kiliseye çevrilebilir.Burasu sebmol olmuş her iki tarafta da .Ayrıca isteyen için görmüştüm belli bir yer ayrılmış namaz kılabiliyorsunuz ön tarafta kaldırılmadıysa.UNUTMAYIN HER ŞEYİN BİR ZAMANI VAR VAKİTSİZ ÖTEN HOROZ OLMAMALI.ayrıca NAMAZA BAŞLAYACAK ARKADAŞLAR HEMEN BAŞLASIN,AYASOFYAYI BAHANE ETMESİN :))))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti